Oletko omasta mielestäsi naisellinen?

  • Viestiketjun aloittaja jjljljlöjl
  • Ensimmäinen viesti
"mies"
[QUOTE="vieras";27702416]Eihän ne vaatteet tai korut tee naiselliseksi, käyttää monet miehetkin koruja ja muita naisten vaatteita ja tuskin kuvittelevat olevan kovin naisellisia. Ulkomuoto sen naisellisuuden tekee, jos on polkkatukka ja muutenkin miehinen olemus niin sitten ei ole naisellinen, simppeliä.[/QUOTE]

Naisellisuus tulee sisimmästä. Halusta olla naisellinen. Nuorilla parikymppisillä naisilla tämä on usein kunnossa, koska he tekevät parhaansa ollakseen aikuismaisia naisia. Monet, monet miehet pitävät heitä viehättävinä ei vähiten tästä syystä.

Hieman vanhemmat naiset taas herkästi luopuvat tästä, koska esim. työelämä sanelee, että heidän on oltava miehisiä tai toisaalta aikaa tai viitseliäisyyttä ei enää ole kaunistautumiseen. Kauneusarvot, ehkä samalla myös romanttiset toiveet, ovat pienemmässä osassa elämää, yksinkertaisesti.

Naisellisuutta ei voi hankkia materiaalisin keinoin eli vaatteilla, koruilla, meikeillä jne. Tämän näkee jo siitä, jos mies yrittää olla nainen: yleensä ei tule mitään. Sen sijaan naisellisuus tulee omasta suhtautumisesta naisena oloon, joka on enemmän kuin osiensa summa.
 
hyvä jätkä
Korjaan ajatusvirheen:

Alkuperäinen kirjoittaja hyvä jätkä;27702495:
Aivan kuten naismaiset miehet vetoavat naisiin samoin myös miesmäiset naiset vetoavat naisiin.
Piti tietenkin kirjoittaa Aivan kuten naismaiset miehet vetoavat naisiin samoin myös miesmäiset naiset vetoavat MIEHIIN.
 
iu
[QUOTE="vieras";27702468]Aika vähän, jos on muodoltaan puutikku ja omaa siilitukan niin ei todellakaan ole kovin naisellinen mekossa tai muussakaan naisen vaatteessa. Muodokkaan perseen omaava ja korostuvat rinnat omaava nainen on naisellinen kun se vetää vaan mekon päälle ja jolla on pitkät siistit hiukset. Trust me.[/QUOTE]
Eli jos hiuslaatu ei salli pitkää tukkaa eikä luoja ole suonut isoa pe**ttä ja rintoja, on ihan turha kuvitella voivansa olla naisellinen? So säd. :(
 
ehdottomasti
Olen. Mutta naisellisuuteni ei tule vaatteista, vaikka nautinkin kauniista asioista ja vaatteista, sen harvan kerran kun saa aivan rauhassa laittautua. Eikä naisellisuus ole kohdallani synonyymi kynnysmatolle, osaan kyllä pitää puoleni tilanteen niin vaatiessa.
 
1x2
Mä olen ristiriitainen. Ulkoisesti oon turhamainen, mulla on pitkät hiukset ja käyn usein kampaajalla, rakennekynnet löytyy, ja toisinaan myös ripsenpidennykset. Työssäni pukeudun vielä naisellisemmin kuin kotona, olen kampaaja. Meikkaan ja laitan hiukset joka arkiaamu, käytän korollisia kenkiä kaikkialla muualla paitsi omalla pihalla. Tykkään ostella vaatteita, ja tyylini on klassisen naisellinen. Kesällä pukeudun mieluiten hameisiin ja mekkoihin. Mulle on myös tärkeää että vaatteet sopii väreiltään yhteen ja eteenkin se että kengät ja laukku on aina yhteensopivat. Mulle on laitettu otsaan botoxia ja huuliin täytettä, ja pari kuukautta sitten laitoin rintaimplantit imetyksen jäljiltä tyhjiin rintoihin.

Luonteeltani mä sitten olenkin hyvin päinvastainen, poikatytö jopa. En oo oikein ikinä tullut naisten kanssa toimeen, vaan jo päiväkodista asti leikkinyt mielummin miesten kanssa. Toki sekin vaikuttaa että mulla on viisi veljeä, mutta yleisesti ottaen viihdyn paremmin miesten maailmassa. Omaan monia ns. sovinistisia mielipiteitä, ja tykkään heittää huonoa läppää "miesten tyyliin". Katson myös aika paljon pornoa, ja tykkään myös raksailla kaikkea. Lampun asentamiset, elektroniikan asentamiset, maalaushommat, huonekalujen kokoaminen sekä kaikenlaisten tavaroiden korjaaminen on musta hyvää ajanvietettä. Autoista ja muista moottorilla varustetuista en kyllä yhtään tajua mitään, mutta sekin vain siksi että musta naiset ei kuulu rattiin. ;)
 
En oikeastaan. se ei sovi mun arkeen.
Tyttömäinen olen kyllä, vaikka se ei ehkä enää sovi mun ikään.

Nyt kun duuni on vähän "äijähommaa", olen huomannut pitäväni entistä enemmän kiinni tyttömäisyydestä. Mutta en mä varsinaisen naiselliseksi itseäni kyllä miellä.
 
Hassua, mietin tänään aiemmin tekeväni samasta aiheesta aloituksen :). Olen siis lähes 34v. ja en ole mielestäni naisellinen. Olen enempi tyttömäinen niin luonteeltani kuin olemukseltani. Jotenkin en edes osaa ajatella että olen nainen. Olen tyttö. Joku ikuinen Peppi Pitkätossu. Ehkä joskus 50v-> löydän naisellisuuteni, jos sillonkaan :D.
 
Peyote
Oon mä naisellinenm nutten juuri innostu koruista. Tai suurin osa koruista on semmoisia, etten voi koskea, koska mulla on kai joku semmonen fobia. Mun mielestä mitkään vaatteet ei tee kenestäkään naisellista vaan päinvastoin tosi naiselliset vaatteet voi korostaa sitä, jos nainen on vähän miehekäs.
 
"mie"
Hassua, mietin tänään aiemmin tekeväni samasta aiheesta aloituksen :). Olen siis lähes 34v. ja en ole mielestäni naisellinen. Olen enempi tyttömäinen niin luonteeltani kuin olemukseltani. Jotenkin en edes osaa ajatella että olen nainen. Olen tyttö. Joku ikuinen Peppi Pitkätossu. Ehkä joskus 50v-> löydän naisellisuuteni, jos sillonkaan :D.
Aika lailla kuin minun ajatuksiani ja minä olen jo 40 v.
 
  • Tykkää
Reactions: Minni:)
"Niina"
Kyllä olen ja mielestäni hyvällä tavalla. Vaatteeni ovat naisellisia, pidän hyvää huolta pitkistä hiuksistani ja käytän mielelläni korkeampikorkoisia (ei kuitenkaan korkkareita) arkena. Kynteni ovat pitkät (kiitos luonnon antaman pitkän kynsipedin) ja meikkaan myös päivittäin. Juhliin laittaudun tietenkin eri tavalla kuin arkeen. En myöskään pelkää tai pidä pahana hyväntahtoista pientä flirttiä niin arjessa kuin juhlassa, joten miesten normaali huomio on ihan kivaa. En siis saa sätkyä jos joku hymyilee minulle pitkään... :D Ja en oikeastaan osaa ymmärtää naista joka ei halua olla naisellinen. En toisaalta myöskään pidä ei-miehisistä miehistä, siis mistään fruittareista. No mä oon mä.
 
Olen enemmänkin tyttömäinen, vähän sellanen metsäläisen olonen, mutta opettelen tässä koko ajan olemaan naisellisempi. En aio luopua tennareistani tai miehisistä vaatteistani, mutta opettelen tuntemaan itseni enemmän naisena kuin pelkästään ihmisenä. Tätä on hankala selittää ja ehkä vähän hankalampi toteuttaakin, mutta aika paljon oon saanut jo aikaiseksi.
 
  • Tykkää
Reactions: Morrigan
kyllä
olen ehdottomasti naisellinen, vaikka urheilen paljon ja kropassa on reilusti lihaksia. Teen asiantuntijatöitä miehisellä alalla, remppaan taloa, on lyhyt tukka ja olen vapaa-ajalla useimmiten meikittä. Pukeudun housuihin, verkkareihin ja muuhun mukavaan...
Silti kuulen usein miehiltä olevani erittäin seksikäs ja naisellinen. Se on asenne, ei naisellisuus ole kiinni ulkoisista asioista, hiuksista tai vaatteista...
 
  • Tykkää
Reactions: Sabira
"..."
Olen. Koen aika vahvasti olevani naisellinen ja sinut naiseuteni kanssa. Itselleni naisellisuus ei tosin merkitse koruja, pybttäytynistä tai avuttomuutta teknisissä/fyysisissä asioissa, vaan jotain paljon syvempää tunnetta siitä, että olen Nainen.
 
  • Tykkää
Reactions: Sabira
Todellakin olen, kuulema oikee kissa :D

Musta on ihana olla nainen ja näyttää naiselta. Ja se tunne on mahtava, kuinka mun mies saa mut tuntemaan itseni vieläkin naisellisemmaksi omalla olemisellaan/kommenteillaan/kosketuksellaan jne.
 
Mä olen hyvinkin naisellinen noin ulkonäöltä, on pitkät hiukset, naiselliset vaatteet ja laittaudun joka aamu. Mutta suurin osa ystävistä on miehiä, ne on usein niin paljon rennompia kuin naiset. Eli luonteeltani olen enemmänkin "jätkämäinen".
 

Yhteistyössä