Mikä ero on kylmä-ja lämminsavulohella?Alkuperäinen kirjoittaja Meillä;27647816:riittää aika perinteiset.
Alkuun kylmä- ja ehkä myös lämminsavulohta,mätejä lisukkeineen,katkarapuja,sillejä,perunaa,joululeipä,vihersalaatti.
Sitten kinkku,laatikot,punajuuret ja coctailkurkut (rosollia en tee,kun ei sitä kukaan syö).
Jälkkäriksi piparia glögiä ja suklaata.
Mäkin mietin et pitäskö tuohon jotain vielä keksiä...
Kylmäsavulohi on rakenteeltaan ja maultaankin ihan erillaista kuin lämminsavulohi.Mikä ero on kylmä-ja lämminsavulohella?
Meillä on melko lailla samat tarjottavat. Lohena kyllä riittää yksi laji, graavattu tai kylmäsavustettu ja silliä ehkä yksi. Joulujuustoina on tavallisesti mustaleimaa ja auraa.Lisäksi pitää sienisalaattia olla!3 eri lohta, paria eri silliä, rosolli, waldorf-salaatti, maksapasteija ja lihahyytelö, joululimppu ja joulujuusto.
No toinen on savustettu kylmällä ja toinen lämpimällä savullaMikä ero on kylmä-ja lämminsavulohella?
Lämminsavulohi on kypsää, savustettua lohta. Siis "paistettua". Kylmäsavulohi taas on samalla tavalla "raakaa" kuin graavilohikin. Siihen vaan on otettu se savun maku.Mikä ero on kylmä-ja lämminsavulohella?
Sitähän se on itämainenkin, kun pois tulee. Mutta mikään ruoka ei sitä ole!Koko joulunaikana? Pizza, pippuripihvejä, pataruokia, jotain tulista itämaista etc. Ei ainakaan mitään perinteisiä suomalaisia jouluruokia (kauheeta paskaa).
siinon taas yks kuuluisa paskaa maistanu henkilö kun tietää mille se maistuu.Koko joulunaikana? Pizza, pippuripihvejä, pataruokia, jotain tulista itämaista etc. Ei ainakaan mitään perinteisiä suomalaisia jouluruokia (kauheeta paskaa).