Mitä mieltä nimestä..

  • Viestiketjun aloittaja "Nimi"
  • Ensimmäinen viesti
"Piu"
No rehellistä mielipidettähän sinä kaipaat joten tässä tulee: Hieman mahtipontisen oloinen. Vähän "olevinaan" oloinen ellette sitten ole suomenruotsalaisia "hienommalla" sukunimellä. Anton on ihan jees, mutta sen perään passaa moni muukin nimi...
 
"Aapee"
[QUOTE="Piu";26873185]No rehellistä mielipidettähän sinä kaipaat joten tässä tulee: Hieman mahtipontisen oloinen. Vähän "olevinaan" oloinen ellette sitten ole suomenruotsalaisia "hienommalla" sukunimellä. Anton on ihan jees, mutta sen perään passaa moni muukin nimi...[/QUOTE]

Kiitos mielipiteestä! Mietin itekin että kuulostaakohan liian saksalaiselta tms. Sukunimi on erikoisempi suomalainen sukunimi jota monet luulee kylläkin vierasperäiseksi sukunimeksi, lähinnä ruotsalaiseksi.
 
"Aapee"
Alkuperäinen kirjoittaja neljäs_tulossa;26873447:
Kaipaisi jotain tyyliin "Anton Pietu Sebastian", en tiiä miksi tuo tuli mieleen, mutta siis jotain.. Millaisista muista tykkäätte?
Haluttaisiin että nimen voisi helposti sanoa myös englanniksi ja ruotsiksi koska meillä on paljon maailmalla asuvia sukulaisia.

Mietin että Anton Sulo Sebastian voisi olla hauska mutta se ei ihan täytä noita kriteerejä ja ei varmaan kelpaisi miehelle.. :)
 
[QUOTE="Aapee";26873485]Haluttaisiin että nimen voisi helposti sanoa myös englanniksi ja ruotsiksi koska meillä on paljon maailmalla asuvia sukulaisia.

Mietin että Anton Sulo Sebastian voisi olla hauska mutta se ei ihan täytä noita kriteerejä ja ei varmaan kelpaisi miehelle.. :)[/QUOTE]

Nyt kun mainitsit tuon Sulon, niin o-loppuinen nimi oikeasti sopisi väliin, joku missä ei kuitenkaan ole kovia kirjaimia, kuten k:ta. Mutta mikähän sitten voisi olla sellainen, mikä täyttäisi teidän kriteerit? Otto?
 
tässä muutama
Anton Aapo Sebastian
Anton Miko Sebastian
Anton Eero Sebastian
Anton Juho Sebastian
Anton Niko Sebastian ( täst tykkään )

Löytyikö joku? Kerro ! Laittaisin Anton ja Sebastian väliin joku nimi
 
hmph
En laittaisi toiseksi nimeksi mitään, mikä alkaisi N-kirjaimella. Sulautuu muuten yhteen tuon Antonin kanssa. Tuo Anton Niko, mitä joku ehdotti, kuulostaa ihan Anttonnikolta.

Anton Sulo Sebastian kuulostaa kivalta. :)
 
Eikos sen luulisi teidan ruots.ja engl. kielisille sukulaisille riittavan etta kutsumanimi on helppo heillekin? Ei kai ne nyt koko nimea kayta? Eika Sulo ole mitenkaan vaikeimmasta paasta muutenkaan. Sulo lieventaisi mukavasti nimen lievaa mahtipontisuutta :)
 

Yhteistyössä