Mitä ajattelet naisesta, jolla 26v iässä 4 lasta 3:lle miehelle?

  • Viestiketjun aloittaja "mites"
  • Ensimmäinen viesti
No kyllähän tuossa tulee mieleen, että olis tuokin voinut ehkä kortsua käyttää. Mielestäni ei tarvitse heti tehdä lasta uuden miehen kanssa.

Mutta enpä nyt sen enempää jaksaisi asiaa pohdiskella, ellei tämä nainen tulisi sitten hehkuttamaan lapsi nro viittä sille uudelle ihastukselleen ;).
 
"vieras"
Minulle tulee mieleen että on hukassa ja paikkaako lapsilla jotain tyhjää koloa elämässä?
Yrittääkö uudella lapsella uudelle miehelle saada itselleen pysyvää miestä? Ikäänkuin lukita jonkun puolitutun elämään kanssaa? Ja kun ei onnistu niin uutta koukkuun ja pullaa uuniin..
 
"äitimuori"
Onpa nainen epätoivoisesti tehtaillut lapsia. Olisipa ajatellut lastenkin tulevaisuutta. Ilmeisesti ei ole halunnutkaan miestä pitkäaikaiseksi kumppaniksi ja lastensa isäksi, siemenet vakoon vain. Tai sitten tämä nainen käy vain muuten vajailla kierroksilla, ehkäisystä ei ymmärrä mitään.
 
En tuomitse esim: ensimmäinen nuorena joko "vahingossa" tai ajattelemattomuutta. Toisen kohdalla esim mies on täysi mulkku. Kolmas ja neljäs, mies jättää hetken jälkeen kyllästyttyään perhe-elämään..

Eli ei kerro välttämättä mitään naisesta, se riippuu niin tilanteesta.. Mulle kelpaisi nainen vaikka 5 lapsen kanssa jos on mukava ja valmis loppuelämän parisuhteeseen :)

T: sinkkumies
 
"vieras"
Tunnen erään nuoren naisen jolla tilanne on juurikin tämä.Mukava,tasapainoinen, lapsiaan rakastava ja heistä hyvin huolehtiva ihminen.Sattunut vain käymään vähän huonompi tuuri miesten kanssa.Nykyisin viettänyt jo useamman vuoden ihan normi perhe-elämää kihlattunsa(kuopuksen isä) kanssa.
 
No, rehellisesti ajattelisin varmaan jotain, että "hui, neljä pientä lasta, mahtaa olla kova hulina" (tämä olettaen siis, että 26-vuotiaalla todennäköisesti olisi aika pieniä lapsia). Toisaalta jos en tietäisi lasten ikää, ajattelisin varmaan, että ovatkohan syntyneet tosi pienellä ikäerolla ja minkähänlaista arki mahtaa olla sellaisessa elämäntilanteessa (itselle kun olisi varmaan tosi haastavaa).

Ai niin, mutta kysymys olikin, mitä ajattelen siitä NAISESTA... Hmm, en kai mitään, jos en tuntisi ihmistä. Lähinnä tulisi mieleen vain noita lapsiperheen arkeen liittyviä pohdintoja.
 
No ajattelen
Samaa ajattelen kun yli kolmekymppisestä, samassa tilanteessa oleavasta "äidistä". Lapset ovat tehty siitä syystä että saisi miehet pidettyä, lapsia saatetaan oikeasti rakastaa mutta henkiset ja muutkaan resurssit eivät vain riitä!

Tässä vaiheessa jos erosta tulee puhetta, niin ikäväkyllä yritetään hankkiutua nopeasti raskaaksi. Jos ero kerkiää tulla ennen raskautumista, niin hommataan nopeasti uusi mies, ja hankkiudutaan heti raskaaksi.

Näillä ihmisillä ei ole yleensä mitään koulutusta ja surkea työhistoria. Loiseläjiä kaikki tuollaiset joita tiedän.

Mutta kompaten kuitenkin edellisiä sen verran että eihän susta osaa mitään mielipidettä muodostaa, kun ei susta tiedä sen kummemmin mitään.

Toivon sulle erittäin paljon voimia 4 lapsen kanssa, mikäli sikäli edes luonasi asuvat? Muuten lapset varmaan normisti ISEILLÄÄN joskus, niin saat hengähtää :)

Toivottavasti osaat/jaksat kasvattaa lapsesi niin että he ovat onnellisia:)
 

Yhteistyössä