Rivitaloasujamammat prkl....

"vieras"
Meillä mukulat kirmaa pihalle yleensä aamu kahdeksalta :) Ääntä saavat pitää niin paljon kun haluavat, kunhan sit sisällä muistavat olla rauhassa. Ja kyllä noista ääntä lähteekin!! Kolme tapelevaa ja ilakoivaa leikki-ikäistä :D Kavereita on lupa hakea vasta kymmeneltä, ihan siks ettei mennä naapureita häiritseen pimpottelemalla.

Johan se on perkele, jos lapset ei saa ulkona leikkiä ja mekastaa!!!!!!!!!!!!!
 
Aina nimenomaan sanotaan, että mene ulos juoksemaan ja huutamaan, ettei naapuri hermostu jne. Missä ihmeessä täällä saa enää lapset olla lapsia? Vissiin nykyisin pitäis vaan olla hiljaa ja pelata pleikkaa... Ja sit ihmetellään, ku on ylipainoa, diabetestä ja taivas tietää mitä muuta...
 
  • Tykkää
Reactions: Kitiara Uth Matar
Ja ihmettelen mitä nää narisijat tekeekään 2+ sivuilla edes?:stick:

Jaa, nautitko itse kesästä, jos seinänaapurin 4 lasta + kaverit hilluu, juoksee, huutaa, kuikkii
ikkunoista siun puolella ja ikkunan alla , jättää leikkikalut käytävään ja meijänkin puolelle?
Soittaa ovikelloo ja hakkaa ovee, niin että lemmikitkin pelkää ?
Onkohan ok siusta ?

Leikkikööt ja hillukoot leikkipaikalla kauempana pihalla, eikä muiden terassilla, omalla puolella saavat leikkiä
ja touhuta ihan rauhassa.
 
Viimeksi muokattu:
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;26711988:
Me juostiin pitkin metsiä, ei pihoja
Noinkohan? Ja kyllä, tässä metsäaukossa asuu meidän lisäksi pari lapsiperhettä ja kun kaikki jälkikasvu riekkuu metsässä niin se kuuluu. Ihan yhtä hyvin kuin jos olisivat pihalla. ENKÄ nyt meinaa et ihmisten oville ja yksityispihoille tarvis tulla öykkäröimään, mut kakarat nyt pitää melua.

Ja vielä. En voi väittää itsekään sanottavammin nauttivani tosta melusta, mut siitä tiedän et ne on hengissä kun en itse "ehkä ihan joka hetki" juoksentele siellä mukana........
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Mummeliisa
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;26711333:
Ettekö voisi opettaa pennuillenne, että kunnioittaisivat naapureitakin.
Kyl mä tiedän, että haluutte tunkea ne jälkikasvunne 3-6v. ovesta pihalle mekastamaan keskenään jo heti aamusta ja päästätte ne sisään illalla myöhään, jotta saisitte rauhassa laiskotella.

Täälläkin iso lauma teletappeja huutaa, mekastaa, tappelee, kiljuu, rikkoo paikkoja ja rämpyttää polkufillareidensa soittokelloja aamusta iltamyöhään rientäessään keskenään pihoilla, eikä naapurusto saa hetkeksikään mahdollisuutta nauttia hiljaisuudesta.

Ettekö älyä, että tuo jokapäiväinen helvetillinen mekastus kantautuu myös rauhaa rakastavien ihmisten (kuten minä) asuntoihin ja saa hermot riekaloitumaan.

Kuules nyt. Ota löysin rantein ja löysää vähän tota pipoa.

Toinen vaihtoehto olisi, että eläisit vähän säästeliäämmin ja silloin sulla olisi varaa ostaa ihan oma rivitaloasunto. Asuisit vähän tasokkaammalla alueella, niin ei tarvitsisi aina vinkua. =)
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Äkäinen Hra Majuri;26712113:
Täällä painelee pitkin pihoja ilman minkäänlaista valvontaa n.30 päinen pentulauma, josta lähtee helvetillinen melusaaste
Muuta vuokrakasarmista pois. Se on niin yksinkertaista se.
 
niinhän sitä luulisi :)
Olisiko majurin aika siirtyä omakotiasumisen ihmeeliseen maailmaan?? Ah, mikä ihana rauha laskeutuu kun pistät metsä-mökin oven kiinni ja ulkonakin kuulet vain käen kukkumisen ja ampiaisen pörinän kukassa. Saat olla ihan rauhassa, ei lapsia huutamassa, ei liikennettä eikä edes ärsyttäviä mopo autoja. Vain sinä ja luonto :)
...Ja moottorisahat, sirkelit, traktorit, mönkijät, mopot, metsätyökoneet, tukkirekat, haukkuvat koirat, ulvovat sudet, raakkuvat varikset...;) Täytyy muuttaa laphiin jänkhälle jos haluaa rauhaa ja hiljaisuutta. Siellä ei ole kuin itikat inisemässä:)
 
Kaupassa ei saa huutaa/juosta, kylässä ei saa huutaa/ juosta, kerhossa ei saa huutaa/juosta, kotona ei saa huutaa/juosta, ulkona ei saa huutaa/juosta. Siis Suomessa ei saa huutaa, eikä juosta?
No kotona..miksei kotona???? Jos kotona ei saa huutaa eikä juosta niin miksi pitäis saada muuallakaan??? Huutaminen ja mekastaminen on muutenkin ihan yliarvostettua...miksi pitää huutaa ja mekastaa ylipäätään...goddam?!!! Sehän se juur on maan tapa, ettei siellä kotona saa häiritä vanhempia (?) mutta nakataan ne kersat ulos häiritsemään kaikkia muita, niin sitten maailma ja mielenrauha pelastuu.
 
  • Tykkää
Reactions: mamilu

Yhteistyössä