Miksi suomalaiset naiset ovat niin läskejä?

  • Viestiketjun aloittaja pettynyt mies
  • Ensimmäinen viesti
pettynyt mies
Ja miksi niillä on ruma kynitty tukka ja vastenmielinen femakkoasenne?

Tiesitkö, että ulkomaalaiset naiset tullessaan Suomeen ihmettelevät miten epänaisellisia läskivuoria suomalaiset miehet sietävät vaimoinaan?
 
just
[QUOTE="vieras";26687387]tiesitkö, että provona olet täysin aataminaikainen.[/QUOTE]
Kannattaa kaikki pistääkin provouden piikkiin, koska kaikki ajattelee juuri niinkuin sinä.
 
pettynyt mies
Alkuperäinen kirjoittaja jassåå;26687391:
mikä on femakkoasenne? :O
Suomalainen nainen ei näytä naiselta. Suomalainen nainen yrittää olla mahdollisimman miesmäinen ja sitten kehtaa arvostella miehiä. Jumalauta muualla maailmassa suurinta osaa suomalaisista naisista epäiltäisiin rekkalesboiksi. Juuri tämän takia suomalaisten miesten kulttuurikin on muuttunut niin umpimieliseksi viimeisten vuosikymmenien aikana. Esimerkiksi Etelä-Euroopassa mies voi paljon helpommin olla oma itsensä, kun ei ole mitään kynittyä läskipossua vierellä vaatimassa, että miehen pitää olla joku Jone Nikula tyyppinen urpo. Se, että Suomessa miehet tukahtuvat omituiseen ja ahtaaseen malliin ja esim. tekevät perhesurmia, johtuu niistä läskeistä femakoista siinä vierellä, jotka luulevat että läskillä femakolla on vain oikeuksia.
 
Helou
vaan sulle aloittaja, viestistäsi voi lukea rivien välistä että olet erittäin pettynyt kaikkiin naisiin, ehkä olet törmännyt vain kuvailemiisi mutta voin myös kertoa että heistäkin saattaisi olla joku sulle jos oma asenteesi ei olisi noin kärkäs ja katkera..katso peiliin!
 
"mä"
olen lihava "äitimaa". Teen kotitöitä, viihdyn kotona ja mun mies on selkeä mies talossa. Pidän itseäni hyvinkin naisellisena painostani huolimatta. Tukkakin on pitkä. En tiedä mikä tarve sulla on yleistää ja varsinkin tuo viittaus perhesurmiin on mielestäni todella törkeä ja asiaton.
 
"alma"
Millainen sinä olet, jos olet joutunut "tyytymään" johonkin läskifemakkoon? Usko pois, kyllä sitä on paljon muunlaisiakin naisia, mutta ilmeisesti he jostain syystä eivät huoli sinua?
Mä en ole ihan varma, mutta muistelisin, että suomalaiset miehet ovat muuten keskimäärin läskimpiä kun naiset...
 
"vieras"
Ei suomalaisella naisella ole mitään intoa laittautua, kun ei siitä saa palkkioksi mitään. Eivät suomalaiset miehet sano kohteliaisuuksia, ehei. Muutenkin tuntuvat olevan käytöstavat hukassa suomalaisilta miehiltä, esimerkiksi oven pitäminen auki jne. Lisäksi naisten laittautumista ja itsestään huolta pitämistä vaikeuttaa se, että pitää hoitaa sekä ansiotyöt että lapset ja kotityöt. Ja eivät Suomi-miehet edes anna rahaa naisten laittautumista varten, kustanna naisensa ripsi- tai kynsihuoltoja, kampaamokäyntejä, kuntosalikorttia...

Eli aloittaja: suomalaiset naiset ovat läskejä, rumia ja vastenmielisiä, koska suomalaiset miehet ovat saitoja ja tympeitä ukkoja.
 
  • Tykkää
Reactions: Dongxi
.,.
Sekä suomalaiset, että ruotsalaiset, kreikkalaiset, japanilaiset, afrikkalasiet, indoneesialaiset ja ihan kaikenmaailmanlaiset ovat ihan samasta syystä läskejä. Syövät liikaa. Ja se koskee sekä miehiä että naisia.
Siis ne ketä on läskejä. Ei kaikki oo.
 
"vieras"
Voi sua reppanaa kun nätit ihqut naiset ei huoli sua :(. Kato jos näyttää hyvältä täytyy sen toisenkin nähdä vaivaa näyttääkseen hyvältä. Ja katsos siksi sä saat vaan niitä pissisvalaita =).
 

Yhteistyössä