Yöks, lihatiskijauhelihaa. :x
Muistathan sillä kansikalvolla vielä pyyhkäistä leikkuulaudan puhtaaksi!veitsellä muovin läpi ja sen jälkeen nuolen veitsen puhtaaksi ja leikkaan sillä vihanneksia.
P.s. Kokkia musta ei sit kuitenkaan koskaan tullu ;DLeikkaan kokkiveitselläni kaksi kulmaa auki, jonka jälkeen repäsen lopun auki. Sitten suihkautan suihkepullosta fairy vesi seosta ja pesasen veitsen. Useimmin jatkan sitten sipulin yms. leikkauksella.
Kokkikoulusta jäi mieleen ristikontaminaatio (? tms). Meni monta vuotta että en salmonella pelossani uskaltanu kanaa valmistaakaan. Nykyään jo tohdin jopa leikatakin sitä. Eikä edes ole kanaleikkuulautaa erikseen ;D
Minä käytän sitä sitten käsipyyhkeenä.Se imupaperi lihan alla on tosi hyvä rätti!