Tämän takia vastustan aborttia

  • Viestiketjun aloittaja adelessa
  • Ensimmäinen viesti
Sinä taas rinnastat muutaman solun klöntin ja elävän ihmisen. Aivoton lapsi on ihan samanlainen ja yhtä elinkelpoinen kuin aivokuollut aikuinen.
Aivan ja silti aikuiselle ihmiselle annettiin mahdollisuus elämään ja tätä pidettiin koneessa, vaikka kuinka aivokuollut olisi ollut eikä samantein kun vähän ei näy elonmerkkejä revitty kappaleiksi osa osalta.
 
"vieras"
Mitäs sitten, jos synnytät terveen vauvan ja tämä saa infektion ja kuolee 8 tunnin jälkeen. Eipä sekään sinun mielestäsi voi olla vauva, eihän se elä kuin 8 tuntia. Ja se tuollainen möykky oli kyllä täysin ihmisen näköinen.
Et näe eroa siinä, että tiedetään ennakolta sikiön olevan niin vaikeasti vammainen, ettei sillä ole mitään mahdollisuuksia vs. vastasyntynyt saa infektion?
 
Kepsis
Se on fakta minulle ja siten pidän sitä faktana.
Ymmärsin jo, sinun kanssa ei siis voi keskustella järkevästi, koska sinulla on sille sanalle väärä määritelmä. Se on mielipide, ei fakta, sinulla on siihen oikeus, mutta älä yritä "myydä" sitä faktana kun se ei ole sitä. Abortti asiassa mielipiteet on se tapa millä keskustellaan, mutta minulla oli kuten tuossa aiemmassa kommentissa sanoin, hieman vaikeuksia käsittää muita kommenttejasi tässä ketjussa kun käytät "fakta"-sanaa suhteellisen vapaamielisesti.
 
Sinun mielestä raskaus ei ala munasolun hedelmöittymisestä, toisen "faktan" mukaan se alkaa juuri siitä. Miten yht äkkiä ajattelet naisen mahdollisuuksia estää raskaus kun koko ajan olet ollut vain ja ainoastaan sitä mieltä lapsen (limaklöntin) elämä on tärkein. Siitä hedelmöittyneestä solusta on tosiaan kasvamassa ihminen! Ei sillä ole enää väliä onko kiinnittynyt vai ei. Se on sen syntymättömän lapsen tappamista tekee sen lääkäri tai sitten sinä vuotamalla sen vessanpyttyyn.
Annan joustavasti mahdollisuuden estää raskauden ajattelumallillani. Ajoissa.
 
[QUOTE="vieras";25927237]Mitkä mahdolliset testit? Miksi juuri kuukausi, miksi vielä pidempi aika? Äidillemme ne testit tehtiin kahden päivän päästä ja todettiin aivokuolleeksi, kolmantena päivänä koneet irrotettiin. Mitäs tästä ajattelet?[/QUOTE]
Että teillä oli kiire perinnön kimppuun.
 
[QUOTE="vieras";25927223]Et näe eroa siinä, että tiedetään ennakolta sikiön olevan niin vaikeasti vammainen, ettei sillä ole mitään mahdollisuuksia vs. vastasyntynyt saa infektion?[/QUOTE]
En. Yhtälailla ihmisiä kumpainenkin, toinen vaan halutaan repiä palasiksi jo mahassa.
 
"poikia3"
Ainut mihin vaikuttaisin, olisi todennäköisesti se, että Hitler pääsisi sinne taidekouluunsa. Problem solvet eikä ketään tarvinnut tappaa. Naisilla on oikeus määrätä vartalostaan niin kauan kunnes levittelee haarojaan eikä huolehdi riittävästi ehkäisystä. Jos ehkäisy pettää, paska säkä, elämä on. Jos on valmis harrastamaan seksiä, tulee olla myös ottamaan vastuuta. Jos ei halua lapsia, sterilisaatio on varsin suositeltava.
On hyvä olla jälkikäteen besser-wisser ja päästää Hitler taidekouluunsa. Pitäisikö kaikki ihmiset päästää sitten opiskelemaan niitä aloja, joita haluavat, ettei niistä vain tule hitlereitä?

Sun tarttis nyt hyvä ihminen koota kaikki ajatuksesi, jotta näkisit, kuinka älyttömiä ne ovat!

Ja sterilisaatiota ei saa, jos ei ole kolmea lasta tai on alle 3-kymmentä. Siihen astiko pitää pitää herne polvien välissä?
 
"jepjep"
Silloin kun itse tein abortin, niin oli aivan sama, mitä sille alkiolle käy, kunhan se poistetaan kehostani. Sitten kun keksitään , miten alkiot saadaan poistettua hengissä naisen kehosta ja se, että mitä niille kaikille vauvoille tehdään, niin mikäs siinä...

Paasaajat voivat pitää aborttiin päätyviä naisia murhaajina (joka ei edes pidä paikkansa) ja vaikka halveksua heitä. Kyllähän minäkin halveksun lihavia ja yhteiskunnan elättiloisia.

Saa ainakin hyvät naurut, kun tällaisia keskusteluja lukee :)
 
Kepsis
[QUOTE="Tina";25927254]Todella monessa keskustelussa se olet sä jonka kanssa ei voi keskustella järkevästi koska sä et ikinä hyväksy muiden mielipiteitä ja kuvittelet olevasi muiden yläpuolella.[/QUOTE]

Siinä on ero että pitäytyy omassa mielipiteessä ja sanoo faktoiksi asioita mitä ne ei ole. Asiallisesti et itsekkään tässä osallistunut keskusteluun vaan väänsitä tuosta kommentista yhden irrallisen lauseen jotta pääset yrittämään halpaa iskua.
 
[QUOTE="poikia3";25927250]On hyvä olla jälkikäteen besser-wisser ja päästää Hitler taidekouluunsa. Pitäisikö kaikki ihmiset päästää sitten opiskelemaan niitä aloja, joita haluavat, ettei niistä vain tule hitlereitä?

Sun tarttis nyt hyvä ihminen koota kaikki ajatuksesi, jotta näkisit, kuinka älyttömiä ne ovat!

Ja sterilisaatiota ei saa, jos ei ole kolmea lasta tai on alle 3-kymmentä. Siihen astiko pitää pitää herne polvien välissä?[/QUOTE]

Koko juttuhan alkoi alunperin siitä, että kysyttiin abortoisinko Hitlerin jos voisin. Vastasin etten ja annoin vaihtoehtoja mitä tekisin. Ilmeisesti mikään ei kelpaisi, joten harmin paikka, juutalaiset se sitten olisi.

Rahalla saa ja ladalla pääsee.
 
"poikia3"
Että teillä oli kiire perinnön kimppuun.
Olet harvinaisen törkeä ihminen, ymmärrätkö edes hävetä? Toinen suree äitiään, ja sinä lauot tuollaista tekstiä. Ymmärrätkö tämän päivän sairaanhoidosta ja sen faktoista yhtään mitään? Tiedätkö, että vanhus voidaan saattohoitaa sairaalassa ilman omaisten suostumusta?

Jos mitään toivoa ei ole - sekö tarkoittaa, että ihminen on rahanahne paska? Niitä paskoja voi olla monenlaisia, ja näköjään tänään olen törmännyt tosi isoon sellaiseen!
 
[QUOTE="Tina";25927254]Todella monessa keskustelussa se olet sä jonka kanssa ei voi keskustella järkevästi koska sä et ikinä hyväksy muiden mielipiteitä ja kuvittelet olevasi muiden yläpuolella.[/QUOTE]
Jos puhutaan abortista, en edes esitä ymmärtäväni syitä vauvojen tappamiseen.
 
[QUOTE="vieras";25927256]Äitini kaikki "perintö" oli 3 markkaa tilillä. Ajatteletko tosiaan että pienet lapset halusi äkkiä äidistä eroon perinnön takia? Miksi koneessa pitoa olisi pitänyt jatkaa vähintään kuukauden verran?[/QUOTE]

Jotta ehtisi varmistaa täysin, ettei elonmerkkejä tule enää sen ajan jälkeen. Kolme päivää on todella lyhyt aika.
 
"vieras"
[QUOTE="poikia3";25927303]Olet harvinaisen törkeä ihminen, ymmärrätkö edes hävetä? Toinen suree äitiään, ja sinä lauot tuollaista tekstiä. Ymmärrätkö tämän päivän sairaanhoidosta ja sen faktoista yhtään mitään? Tiedätkö, että vanhus voidaan saattohoitaa sairaalassa ilman omaisten suostumusta?

Jos mitään toivoa ei ole - sekö tarkoittaa, että ihminen on rahanahne paska? Niitä paskoja voi olla monenlaisia, ja näköjään tänään olen törmännyt tosi isoon sellaiseen![/QUOTE]

Eihän se asiaa muuksi muuta mutta äitini oli nelikymppinen, ei vanhus.
 
Kepsis
Koko juttuhan alkoi alunperin siitä, että kysyttiin abortoisinko Hitlerin jos voisin. Vastasin etten ja annoin vaihtoehtoja mitä tekisin. Ilmeisesti mikään ei kelpaisi, joten harmin paikka, juutalaiset se sitten olisi.

Rahalla saa ja ladalla pääsee.
Meinasit että pitää mennä johonkin ulkomaille tekemään tämä operaatio? Eli ne joilla ei siihen ole varaa tai halua, kuuluu missä tahansa tilanteessa olla abortoimatta, oli raiskaus tai mikä tahansa terveydellinen tila tai mikä vaan kyseessä? Eli sinun maailmassa niillä joilla on rahaa, on enemmän oikeuksia kuin niillä joilla sitä ei ole, yhteiskunnallisessa mielessä?
 

Yhteistyössä