Nakit ja muusi. Mitä kastikkeeksi?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
En jaksa nyt alkaa tekemään nakkikastiketta, hyvä kun jaksan perunat kuoria.

Kaapissa olis Knorrin béarnaise- ja hollandaisekastiketta.

Sen kuitenkin tajuan, ettei tilli- eikä currykastike käy :D
 
"aloittaja"
[QUOTE="vieras";25898991]etkö sä samalla vaivalla tee sen nakkikastikkeen ku tavallisenki? ihme järjenjuoksua:headwall:
älä ainakaan mitään pussikastikkeita tee:x[/QUOTE]
No niinpä!
Kun en ole tekemässä MITÄÄN kastiketta alusta loppuun.
 
-
Ihme kysymys. Mikä kastikkeeksi ja sitten et kuitenkaan viitsi tehdä kastiketta. :O Noista vaihtoehdoista bearnaise. Muuten mielestäni tuohon ruokaan sopii parhaiten ruskea kastike. Tai kananmunakastike. Itse en tekisi muussin kanssa kastiketta.
 
"aloittaja"
[QUOTE="harmaa";25899182]Oisin tehny nakkikastikkeen:p
Et oisko se sit normi ruskiakastike, eihän siin mee yhtään sen enempää aikaa ku pussikastikkeidenkaan teos.[/QUOTE]
Joo niin taidan kuitenkin tehdä. Mä teen vielä sen vanhanajan rasva(rypsiöljy)suurustekastikkeen. :p
 

Yhteistyössä