Keittiönoita
RASPUTININ RAKKAUSPLÄJÄYS
(2 annosta)
2 pientä etikkapunajuurta
3 rkl tuorejuustoa
3 rkl smetanaa
3 rkl majoneesia
1 rkl silputtua makeaa sipulia
2 rkl silputtua tuoretta ruohosipulia
pieni suolakurkku
juoksevaa hunajaa
Kuutioi toinen etikkapunajuuri ja laita punajuurisilppu shottilasien pohjalle.
Soseuta toinen punajuuri sauvasekoittimella. Lisää smetana ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Annostele seos shottilaseihin punajuurisilpun päälle.
Puolita suolakurkku ja leikkaa siitä 2 viipaletta. Kuutioi loppu suolakurkusta. Sekoita majoneesi, suolakurkkukuutiot, sipulisilppu ja ruohosipulisilppu keskenään ja annostele shottilaseihin punajuurisoseen päälle. Lorauta tilkka hunajaa pinnalle ja koristele suolakurkkuviipaleilla.
(2 annosta)
2 pientä etikkapunajuurta
3 rkl tuorejuustoa
3 rkl smetanaa
3 rkl majoneesia
1 rkl silputtua makeaa sipulia
2 rkl silputtua tuoretta ruohosipulia
pieni suolakurkku
juoksevaa hunajaa
Kuutioi toinen etikkapunajuuri ja laita punajuurisilppu shottilasien pohjalle.
Soseuta toinen punajuuri sauvasekoittimella. Lisää smetana ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Annostele seos shottilaseihin punajuurisilpun päälle.
Puolita suolakurkku ja leikkaa siitä 2 viipaletta. Kuutioi loppu suolakurkusta. Sekoita majoneesi, suolakurkkukuutiot, sipulisilppu ja ruohosipulisilppu keskenään ja annostele shottilaseihin punajuurisoseen päälle. Lorauta tilkka hunajaa pinnalle ja koristele suolakurkkuviipaleilla.