Kuva ketju: tatuoinnit

artsandcrafts


Mun ainoo tatuointi.
Minkä kokoinen tuo on? Näyttäisi vähän siltä että saattaa mennä vähän tympeästi "mössöksi" tuo teksti muutamassa vuodessa.

Vahvasti tatuoituna ihmisenä sanoisin että herrajumala, kattokaa vähän millaiselle tyypille menette tatuoitavaksi. Ne kuvat kuitenkin (toivottavasti) on tarkoitettu säilyvän ikuisesti niin se muutama huntti enemmän kannattaa. Jos tyyppi ei osaa tatuoida suoraa viivaa niin pitäisi soida varoituskellot päässä. Myös anatomian taju ja tekstin sommittelu pitäisi olla handussa.

Tämän:

Alkuperäinen kirjoittaja HeviäPRKLE;25790905:
ja tämän:



välillä on aika selkeä ero muussakin kuin aiheessa. Ja en siis puhu aiheesta tai tyylistä vaan yksinkertaisesti viivoista, anatomiasta (lintunainen on uskottava vaikka tietty mahdoton) ja värien hallinnasta.
 
Kolme miulta löytyy mutta ei ole tähän hätään kuvia laittaa... Niskassa (tai ehkä enemmän yläselässä) Nuottiavain ja viivastoa jossa nuotteja miun lempibiisistä, kädessä lempinäyttelijän muistoksi hänen nimikirjaimet ja selässä (puoli selkää) enkeli jossa panderollissa lasten nimet...

Ja tässäpä kuvat...



 
Viimeksi muokattu:
Minkä kokoinen tuo on? Näyttäisi vähän siltä että saattaa mennä vähän tympeästi "mössöksi" tuo teksti muutamassa vuodessa..


Kämmenenkokonen suunnillee. On tehty jollai tosi ohuella neulalla. Sisko teki mulle synttärilahjaks sen, joten en maksanut siitä mitään. Sisko tatuoinut monta vuotta ja tekee aivan tajuttoman hienoja kuvia! Luotan siihen, että kuva säilyy hyvänä. Eikä ole ns. itseopiskellut, vaan ollut liikkeessä oppipoikana opettelemassa tekee niitä.
 
Viimeksi muokattu:

Yhteistyössä