kamelin hinta

"silakka"
Jonkun vaaleaverikön kun viet mennessäs niin irtoo parit kamelit. Olis varmaan ihan rohee näky vedellä tollasella kylän raittia! Mut toi talvi varmaan voi olla aikaa tiukkaa tällaselle kameli eläimelle :/ Olisko sun mahdollista pitää sitä sisällä?
 
Ai että on nätti kameli tuossa kuvassa :heart: :D

En tiedä hintaa. Mutta kätevä tapa hankkia kameli tai useampikin on ottaa kainaloon joku blondi, viedä se lomalle jonnekin Egyptiin tai Marokkoon tai Dubaihin, ja vaihtaa se kameliin/kameleihin. Kameli olisi helppohoitoisempikin epäilemättä...
 
  • Tykkää
Reactions: päätön
Voiko olla todellista. Vaikka toisaalta jos ajattelee, niin niillä on pakko olla joku eristävä karvakerros. Eihän ne muuten selviäisi siitä paahteesta, mikä Saharassa porottelee.
On se. :D Vannon kautta kiven ja kannon. :saint: Mä justiinsa luin tästä jostain, sinä nimenomaan haastateltiin jotain Korkeasaaren hemmoa, ja ne sanoi, että kamelit tykkää talvesta ihan tosissaan.
 
[QUOTE="silakka";25795414]Jonkun vaaleaverikön kun viet mennessäs niin irtoo parit kamelit. Olis varmaan ihan rohee näky vedellä tollasella kylän raittia! Mut toi talvi varmaan voi olla aikaa tiukkaa tällaselle kameli eläimelle :/ Olisko sun mahdollista pitää sitä sisällä?[/QUOTE]

kait sen sais johonkin hevostalliin talveks :D
 

Yhteistyössä