Miten on maanantai mennyt?

Aamulla menin tooooodella huonosti nukutun yön jälkeen sianpieremän aikaan töihin kiroten koko hemmetin matkan miten kylmäkin on :kieh:
Töissä meinasin nukahtaa pystyyn, aivotoiminta nolla ja otin sitten ylitöitä ja lähdin tuntia aikasemmin kotio... Matkalla näin liikenneonnettomuuden ja siinä sydän heitti muutaman voltin ja mietin et jos olisinkin päättäny lähtee pari minsaa aikasemmin...... :|Sydän takoen hain ipanan eskarista ja piti käydä kaupassa, mut onneks huomasin jo autossa et rahapussi jääny kotio... Ajettiin kotio ja ajattelin et otan päikkärit, mutta kas, ei nukuta!!!! ÄRRINMURRRINPURRRIN :kieh:
Vielä siis kauppareissu edessä ja mua ei huvittas mennä tonne ulos enää yhtään. Plus petivaatteet vois viedä tuulettuun. Plääh. Että perus naamantai. :cool:
 
FreezeCat harmailee
Kiitos, ihan mukavasti :).

Koululaista yrittäny saada "elävien kirjoihin" takaisin vatsataudin jälkeen..taitaapi ihan silmissä tervehtyä, kun jaksaa jo äkkäillä ja urputtaa vastaan ;).

Keskimmäisen - 5v. - kanssa pelattu uunituoreita synttärilahjaksi saamiaan lautapelejä - onkin ollut huisin hauskaa! Samalla hän on heilutellut melkein irrallaan olevaa hammastaan - luopumisen tuskaa vain pukkaa päällensä ;)..

Ja nuorimmaisen - reilun 2-v. - kanssa olen niin ikään pelannut Autot2- dominoa sekä fiilistelty ja muisteltu kesää; ipana on juossut sen tiimoilta ympäri taloa kumpparit jalassa ja pyöräilykypärä päässänsä :).

Nyt käydään tekemässä tovi naamaliikkeitä ulkona, sitten jatkellaan päivää...
 
  • Tykkää
Reactions: Kerpele
tiudeli
Saatiin varmistus vanhimman tytön 5v kielellisenkehityksen viiveestä,nyt ruvetaan sitten diagnosoimaan,että millainen ongelma on jne..eli psykologille ja sit jos vielä tarvetta niin neurolle.Pitäisi laittaa myös hakemusta päiväkotiin,että saadaan paikka tytölle vielä tässä keväällä,ettei tarvitse syksyllä aloittaa eskaria,kun noita ongelmia on,että niihin saadaan jo apua ennen eskaria.
 
Ootko jaksanut selata esim. Sato, Vvo, Arenna.fi, Asunnonvuokraus.com, SKV, Ovenia.fi?
Tsemppiä kovasti! Jospa huominen better day :)
Joo, vvo, kaupungin vuokrakämpät, tori.fi, jokakoti.fi, tuntuu että ihan kaikki koluttu... Noh, enhän mä nyt ihmeitä odota jos viikon oon ettiny ja kuitenkin tästä läheltä ois toive kun miehen kanssa väleissä ollaan ja halutaan että lapset on molempia lähellä tulevaisuudessa. Ja muutenkin kun heittää tunteet häränpyllyä niin tuntuu masentavalta tällänen pään hakkaaminen seinään. Huomenna jatkuu, kypärä päähän :D
 
Kivasti. Sauna ollut koko päivän tulilla että saadaan mökki pidettyä lämpösenä. Ollaan ulkoitu lasten kanssa, katottu fröbelin palikoita, tei aivan hirveää ruokaa ja ainiin, kokeilin myös jään veistämistä!
 
Sisällä käkkiessä ja pitkälle iltapäivään yrittämällä (mies oli yövuorossa ja nukkui 17.30 asti) pitää esikoista ruodussa sekä viihdyttää kaikin keinoin omilla leluilla kun ei ymmärrä ettei vauvasta ole vielä leikkikaveriksi.
 
Laulava Lomittaja
Lorvien..Lähettiin aamusta kelalle ja kaupunkiin,kun miehellä piti olla vapaapäivä(tekee sijaisuuksia)-mutta kesken kirppiskierroksen saikin puhelun,jotta töihin lomps..Kaverin luona kävin kahvilla,kotona imuroin,pesin kaks myllyllistä pyykkiä ja kohta pitäs laittaa ruoka tulille..Siinäpä se päivä on huristellut.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Koti-iskä;25609503:
Paranemista :) Täällä ei aurinko näy sataa lunta...
Kiitos..kyllä se tästä(odotettavissa oli kun kierti jo muut niin doddakaihan se meikäläiseen iski).
Lumisade :p se kyllä kruunais ilman..semmonen puuterilumi sade ja aurinko
 

Yhteistyössä