Miten on maanantai mennyt?

"mä"
oon siivoillu, käyny pienten kanssa neuvolassa, nyt tuli koululainen kaverinsa kanssa kotiin, kahvi tippumas ja oottelen isäntää kotiin. leppoisa hyvä maanantai ollu tähän mennessä.
 
Ihan mukavasti, herättiin poika, vauva ja minä vasta puoli yhdeksän aikaan. Siitä sitten aamupalan ja muiden puuhien jälkeen mentiin ulos ja oltiin siellä melkein pari tuntia vaikka sanoin lähtiessä, että ei ehkä olla kauaa kun on niin kylmä. Pakkasta olikin sitten vain -12.

Sitten syötiin ja leikittiin, nyt isompi on päikkäreillä ja pienempi ihmettelee esikoisen vanhaa vauvalelua... touhuaa ja kiipeilee. Itse yritän maksaa laskuja mutta jumituin tähän :D
 
Aamulla vein eskarilaisen tarhaan. Aloitin imurointia, mutta vauva heräsi eikä ollut kovin yhteistyökykyinen, joten se jäi kesken. Sitten haettiin eskarilainen ja vietiin parturiin. Nyt koitan kovasti lähteä yläkertaan jatkamaan imurointia, mutta taitaa olla liimaa tässä tuolissa. :D
 
Kotitöitä ja vähän koulutöitä tehnyt.
Työtöihin alan neljän jälkeen, kun mies alkaa vuorostaan viihdyttämään laumaa.
Kotona omien 5 ja 6-vuotiaiden lisäksi 1 ja 2-vuotiaat lapsenlapset.
Vanhempi lapsenlapsita jää kuulemma yöksikin.

Myönnettävä, että aika pitkäveteinen päivä kun ei haastetta kylliksi sen kummemin fyysisellä kuin henkiselläkään puolella.

:)
 
Viimeksi muokattu:
Kävin työkkärissä neuvottelemassa koulutusjutuista ja samalla sit revittiin vuosikymmeniä uinuneet haavat auki :kieh:
Kieli turvoksissa, silmiä kiristää, kahvikeitin kusi kintuille, posti kusi taas postin tuonnin jonka takia tuli karhukirje...
Voi olla et tuli noustua väärällä jalalla.
 
Aamulla autolla eskarilaisen vienti, kun kuopus kuumeess niin ei pulkassa viitsinyt kiskoa -23 oli.
Patjat imuroin, kun olivat vrk:n ulkona, ihana tuoksu tuli niihin pakkasilmasta =)
Huolto kävi ovia säätämässä jne.
Syötiin ja sit haettiin eskari kotiin, nyt pojat nukkuu. Pesukoneet päällä ja suklaakakku uunissa eli saa tässä muori hetken netistellä ;)
 
hölppö
ollut10 vuoden tauon jälkeen maailman pelottavimmassa paikassa eli hammaslääkärissä. paikattiin yksi reikä.ei se ollutkaan niin kamalaa :O sit kävin tilaamassa silmälasit. sit tein pannukakkua ja kohta kalasoppaa keittämään. lapset leikkineet :)
 
No ei häävisti, mitään en ole saanut aikaseksi kun koko päivä mennyt lähinnä esikoisen kanssa kättä vääntäessä millon mistäkin ja nuoremman kanssa sohvan kulmassa istuen..

Jos nyt hetken nukkuisivat kumpainenkin et sais ees hetken olla..
 
Suoraan sanottuna perseelleen. Entaho saaha/löytää vuokrakämppää ( joo rima on korkeella) omaa en voi ostaa kun ei oo töitä eikä ositusta tehty joten pankista ei tipu lainaa. Taas huomaa miten paljon jälkiviisaus vituttaa, toisin kun oisin tehny 10 vuotta sitten ei tässä oltais. Kuhan on huono päivä.
 
=)
Aamulla nukuimme tavallista pidempään, kun on kotipäivä.

Lääkärireissu lapsen kanssa tänään ja sitten pikakäynti kaupassa ja apteekissa.

Just join päiväkahvit... seuraavaksi varmaan pyykkäystä ja piakkoin ruoanlaittoa =)
 
Suoraan sanottuna perseelleen. Entaho saaha/löytää vuokrakämppää ( joo rima on korkeella) omaa en voi ostaa kun ei oo töitä eikä ositusta tehty joten pankista ei tipu lainaa. Taas huomaa miten paljon jälkiviisaus vituttaa, toisin kun oisin tehny 10 vuotta sitten ei tässä oltais. Kuhan on huono päivä.
Ootko jaksanut selata esim. Sato, Vvo, Arenna.fi, Asunnonvuokraus.com, SKV, Ovenia.fi?
Tsemppiä kovasti! Jospa huominen better day :)
 

Yhteistyössä