Minkälaisen tuomion antaisit kahden lapsen kostopolttomurhasta?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
[QUOTE="vieras";25026805]Olikohan sillä isällä tarkoitus polttaa itsensäkin, mutta epäonnistui..?
Kun kerta oli pahoin loukkaantunut.[/QUOTE]

Tai sitten on bensiini, sytytysneste tms. levinnyt kädelle ja syttynyt myös.
 
[QUOTE="vieras";25026805]Olikohan sillä isällä tarkoitus polttaa itsensäkin, mutta epäonnistui..?
Kun kerta oli pahoin loukkaantunut.[/QUOTE]

Onko se lieventävä asianhaara, jos tappaa itsensä samalla kun tappaa lapsensa?
 
"vieras"
Kyllä on tekijällä ollut päässä jokin todella pahasti vialla. En todellakaan puolustele tekoa, joka on iljettävä ja kammottava, mutta kyllä käy melkeinpä sääliksi tätä isääkin. Kun joskus vielä on voimissaan ja ymmärtää, mitä on tehnyt. Äärimmäisen surullista kaikin puolin.
 
"vieras"
Minusta tuntuu ettei sillä tuomiolla ole väliä tekijälle, tuollaiseen hirmutekoon kun kykenee niin eihän millään ole enää mitään väliä.
Vaikka voiskin ajatella että vähintään samanlainen kohtalo tekijälle niin ei se mun eikä varmasti kenekään muunkaan oloa saisi paremmaksi. Mikään kun ei menetettyä takaisin tuo ja sehän näissä järjettömissä tapauksissa kamalinta on. :/
 
"vieras"
Yleensä mulla löytyy jonkin verran ymmärrystä pahoille teoille, ajattelen tekijän olevan sairas. Sitä se varmasti tässäkin tapauksessa on mutta tämä tapaus on kaikessa karmivuudessaan niin hirvittävä etten tunne pätkääkään empatiaa enkä ymmärrystä. Polttaa lapset elävältä vaimolle kostaakseen, ihmishirviö tuo on.
 
"Taika"
[QUOTE="vieras";25026862]Kyllä on tekijällä ollut päässä jokin todella pahasti vialla. En todellakaan puolustele tekoa, joka on iljettävä ja kammottava, mutta kyllä käy melkeinpä sääliksi tätä isääkin. Kun joskus vielä on voimissaan ja ymmärtää, mitä on tehnyt. Äärimmäisen surullista kaikin puolin.[/QUOTE]

Entäpä jos hän ymmärsi ihan täysin mitä teki? Jos hän onkin psykopaatti, jonka tarkoituksena oli aiheuttaa lasten äidille mahdollisimman paljon kärsimystä? Nythän on ihan saletti, että lasten äiti elää "helvetissä" lopun elämäänsä.
 
JehovanTodistajaHappyMother
niin että saa tappaa kenet haluaa ei tartte rangaistusta? miélisairaalaan pakkohoitoon? kun ei ollut täysinsielun ja ruumin voimissa, no onko kukaan ketä pystyy murhaamaan? vankilaan vaan loppuiäksi.
Niin kuin jeesuskin sanoi:"Joiden synnit te (maan päällä) anteeksi annatte, niille ne ovat anteeksi annetut, mutta jolta te kiellätte anteeksiannon hän ei saa syntejään anteeksi."
 

Yhteistyössä