Maahanmuuttokantasi. Perustele!

minusta
Opiskelemaan ja töitä tekemään saa tulla ketkä haluaa. Tai jos puolison on löytänyt Suomesta niin mikäs siinä, mutta en voi sietää sitä että tänne tullaan tukia nostamaan. Ja yhdenkään rikoksen ku tekee, saa palata sinne mistä on tullutkin.
 
"vieras"
Hait varmaan neekeriä?

kannattaa muuten googlata rotujen älykkyyseroista. Eläimissäkin on eroja ja niin ihmisissäkin.
Vai että professori :D! Kiitos nauruista! Minkähän sortin professori mahdat olla? Ettei vain olisi kyseessä sivistymättömyyden opinnot, joista olet edennyt oikein rotuopin professoriksi? Ja kaiken tämän olet opiskellut omista mielipiteistäsi, sekä natsien teettämistä tutkimuksista? ;) Mua jaksaa aina naurattaa kun joku tulee tänne pätemään tavalla josta paistaa läpi ihan uskomaton sivistymättömyys ja naurettavuus. Mutta toki sinä uskot vakaasti olevasi oikeassa, ei yllätä mitenkään päin :D Onnea sille tielle :D
 
??
En kannata. Koska täysin erilaisesta kulttuurista tulevat eivät tule toimeen taas toisenlaisessa kulttuurissa. Näkeehän sen, että useat ei kunnioita tai arvosta sitä että saavat asua täällä.

Olen myös sitä mieltä että kaikki jotka rajuja rikoksia täällä tekevät, heidät pitäisi karkoittaa omaan maahansa.
Täydin erilaisesta kulttuurista? Eli mistä? Maailma on täynnä erilaisia kulttuureja.
 
"mmmmmm"
[QUOTE="vieras";24969045]
[/QUOTE]

kyllä olet alhainen ihminen. Vaikka ihmisyyttä sinussa ei oikeastaan edes ole. Valitettavasti tumma iho on vielä usein kauniimpi kuin vitivalkoinen josta paistaa siniset suonet läpi. Hyi.
 
"höh"
[QUOTE="mmmmmm";24969093]kyllä olet alhainen ihminen. Vaikka ihmisyyttä sinussa ei oikeastaan edes ole. Valitettavasti tumma iho on vielä usein kauniimpi kuin vitivalkoinen josta paistaa siniset suonet läpi. Hyi.[/QUOTE]

Tuohan on aapisesta, mikä vika siinä?
 
Opiskelemaan ja töitä tekemään saa tulla ketkä haluaa. Tai jos puolison on löytänyt Suomesta niin mikäs siinä, mutta en voi sietää sitä että tänne tullaan tukia nostamaan. Ja yhdenkään rikoksen ku tekee, saa palata sinne mistä on tullutkin.
Mitä mieltä olet siitä, että Suomen valtio tarjoaa ulkomaalaisille ilmaisen koulutuksen? Korkeakoulututkinnon arvo on kymmeniä tuhansia euroja. Olikohan noin 40 000 euroa jos muistan yhtään oikein. Ulkomaalaiset eivät maksa yhtään lukukausimaksua tästä ja moni tulee tänne vain ilmaisen opiskelun vuoksi ja lähtee heti valmistuttuaan maasta.

Mitä mieltä olet tällaisesta?
 
"vieras"
[QUOTE="mmmmmm";24969093]kyllä olet alhainen ihminen. Vaikka ihmisyyttä sinussa ei oikeastaan edes ole. Valitettavasti tumma iho on vielä usein kauniimpi kuin vitivalkoinen josta paistaa siniset suonet läpi. Hyi.[/QUOTE]

Rasisti!!!


Hanki apua ongelmaasi
 
[QUOTE="vieras";24968897]Sama kuin sinulla. Tervetuloa vaan kaikki jotka ovat ihmisiksi, noudattavat Suomen lakeja, haluavat opiskella,työllistyä ja itse elättää itsensä. Muunlaisia ei tarvita lisää, niitä on ihan tarpeeksi ennestäänkin.[/QUOTE]



Näillä kantimilla minäkin.
Päivi Räsänen sanoi yhdessä keskustelussa fiksusti (minusta) että pakolaiset valittaisiin niistä maista joissa kulttuuri jne on lähimpänä omaamme (sopeutuminen olisi helpompaa jne).
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";24969100]Hävettää noiden maahanmuuttajahyysäreiden kommentit, paistaa niin läpi katkeruus ja viha persuja kohtaan :D

Muitten mielipiteet on vääriä noiden mielestä[/QUOTE]

Sniif :( Ihanko erimieltä. Miten kehtaakaan olla eri mieltä sinun kanssasi?
 
"tota noin"
[QUOTE="höh";24969105]Tuohan on aapisesta, mikä vika siinä?[/QUOTE]

Meillä on vanha nuortenkirja nimeltä Musta veli. Mieheni on saanut sen koulusta jonain kirjallisuuspalkintona 70-luvulla (kirjan painovuosi -65).
Kirjassa käytetään ihan yleisesti nimitystä neekeri, siinä on muunmuassa tällainen lause: "Oikeastaan ei saisi kirjoittaa "mustanaamoja" tai "nekruja", pitäisi kirjoittaa "neekereitä".
11v poikani oli ihan hämillään kun luki sitä ja kysyi, että miksi tässä kirjassa on tällaisia juttuja. En kyllä itsekään tiennyt, että siinä puhutaan neekereistä ennenkuin lapseni otti asian puheeksi.
Juteltiin sitten siitä, että yhteen aikaan käytettiin neekeri-sanaa ihan yleisesti, vaikka nykyään se onkin kielletty ja siitä on tullut haukkumasana.
 
"Vieras"
[QUOTE="vieras";24968987]Vai että ihan viha paistaa... selvä :D Mutta vastoin luulojasi, kyllä, minä hyväksyn perussuomalaiset. Hyväksyn myös kriittisyyden maahanmuuttoa kohtaan niin kauan kun on perusteet niille mielipiteilleen. Muitakin perusteita kun, "vittu mä vaan vihaan mamuja, vittu ne on niin vitun kauheita rikollisia vittu JOKAINEN!!111!!!" Tunnen usieta maahanmuuttajia jotka ovat työssäkäyviä, eikä heillä ole rikosrekisteriä, eivätkä he muutenkaan toimi vastoin lakia. Siksi minun on vaikea ymmärtää yleistystä. Koen, että ihminen joka yleistää, eikä pysty perustelemaan kantaansa on hyvin yksinkertainen sekä typerä. Fiksu ihminen pystyy AINA perustelemaan mielipiteensä, ja ilmaisemaan sen ilman yleistystä ja uhmaa. :)[/QUOTE]

Mistä sä tiedät onko sun mamuystävilläsi rikosrekisteriä? Mistä Suomen viranomaiset tietävät onko mamulla lähtö- tai jossain muussa maassa rikosrekisteriä?

Meillä on reipas töitä tekevä mamu joka on tällä hetkellä syytteessä kansamurhasta...
 
"vieras"
Minusta kaikista paras idea olisi laittaa rasistit kaasukammioon ja kokemaan mitä on olla vainottu. Tosin tässä tarkoitan ihan oikeita rasisteja sanan oikeassa merkityksessä, se kun tuntuu suurimmalta osalta palstalaisista olevan hukassa. Mutta joo, sinne kaikki nämä lässyttäjät. Ihmetyttää niin suuresti miten kukaan voi tosissaan väheksyä toista ihmistä ihovärin ja erilaisen taustan takia. Miten kukaan voi tosissaan kuvitella olevansa jotenki parempi, ja kuvitella oman maansa olevan liian hyvä muunmaalaisille. Tosin eikai sillon muutenkaan ole mielenterveys ihan kohdillaan että se siitä.
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";24969220]Mistä sä tiedät onko sun mamuystävilläsi rikosrekisteriä? Mistä Suomen viranomaiset tietävät onko mamulla lähtö- tai jossain muussa maassa rikosrekisteriä?

Meillä on reipas töitä tekevä mamu joka on tällä hetkellä syytteessä kansamurhasta...[/QUOTE]

Kun sattumoisin olen kahta heistä neuvonut miten toimia kun työnantaja haluaa selvityksen rikosrekisteristä. Tiedän siis että heiltä on tarkistettu rikrek haettaessa työhön jossa sitä ei saa olla, ja molemmat saivat paikan joten aika selkeä juttu. Ja molemmat ovat myös tulleet suomeen alle 5v iässä, joten tuskimpa ovat ehtineet suorittaa kansanmurhia yms ennen sitä. Muutaman muunkin kanssa on tullut eteen tilanteita joissa on selvinnyt onko rikosrekisteriä vai ei. Joten, olen siis varma.
 
??
[QUOTE="vieras";24969259]Maahanmuutto on kuin nykyajan musta surma.

Käsittämätöntä toimintaa.

Syljen.[/QUOTE]

Syljeksit siis maailmalle muuttaneiden suomalaisten "päällekin"?
 

Yhteistyössä