Kadonnut 3-vuotias löytyi kuolleena

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"realisti"
Nämä on niin käsittämättömän surullisia asioita :( Mutta itse asuin virtaavan joen varrella 17-vuotta ja meitä lapsia perheessä 5 eikä koskaan (ihme kyllä) mitään sattunut. Luojaa saa kiittää ettei meille tosiaan sattunut mitään. Mutta ehkä se on niin että se vesi ei houkuta niin paljon lapsia jotka asuvat esim.joen rannalla. Kyllä meitäkin varoiteltiin kokoajan että rantaan ei oo sitten mitään asiaa yksin.
Toivon sydämestäni voimia tälle perheelle joka menetti lapsensa kauheimmalla tavalla mitä voi kuvitella :(
N kyllä jos lapsi raiskataan ja murhataan olis vielä kauheampi tapa menettää se lapsi. Hukkuminen sentään on armelias tapa kuolla. Osanotto perheelle.
 
"shihtzu"
Nämä on ikäviä asioita, mutta valitettavasti näitä tulee aina välillä, sille ei kukaan mahda mitään. Vaikka kuinka lapsiaan vahtisi, niin aina asiat ei mene kuten toivoisi ja haluaisi, kohtalolla on omat sanansa asiassa.
 
[QUOTE="höh";23612871]Se on kyllä niin , että nykyaikana tenavia VALVOTAAN paljon enemmän kuin ennen. Ei niin pientä palloporukkaa etteikö siellä seisoisi joku aikuinen neuvoja huutamassa.[/QUOTE]tämäkin on kyllä ihan totta. ennen lapset juoksi menemään omin päin, melkein siitä kun jaloilleen pääsi, mutta silloin oli yleensä paljon lapsilla sisaruksia, jotka katsoit pienempien perään. nykysinhän ei isompi edes opeteta siihen ,että paimentaisivat pienempiä, koska ihmiset aattelee. että se on aikuisen tehtävä. varmaan ennenkin onnettomuuksia sattui. mutta niistä ei niin tiedetty, koska ei olu tietokoneita, eika välttämättä telkkareita, ja tuskin näistä isoja lehtijuttujakaan tehtiin
 
"vieras"
Niin, eihän sitä nykyaikana: vanhoina hyvinä aikoina kun oli silmät selässä kun äiti paistoi pullaa ja kutoi aikansa kuluksi vähän sukkaa kymmenpäisen lapsilauman istuessa siivosti keittiön lattialla käpylehmiä vääntämässä ja isä huikkasi navettaan, että odottakaas niin tulen sitten lypsämään kun olen pitänyt isäkuukauden :stick:

Kamala juttu tosiaan, eihän tähän muuta osaa sanoa :(
se vaan ettei miehen ole ennen navetta hommia tehneet, vaan se oin ollut naisten hommaa lypsää lehmät ja siivota parret. miehet ovat tehneet vain ne raskaimmat työt...
 
[QUOTE="vieras";23612974]se vaan ettei miehen ole ennen navetta hommia tehneet, vaan se oin ollut naisten hommaa lypsää lehmät ja siivota parret. miehet ovat tehneet vain ne raskaimmat työt...[/QUOTE]

no kaikki mun tuntemat miehet ennen vanhaankin kyllä osallistui navetta hommiin niin meillä kuin muuallaki
 
Näsäviisas
Onko kukaan jo kerennyt valittaa tyyliin: kuoleehan maailmalla/muualla paljon enemmän lapsia ja mummoja jne, mitä erikoista yksi 2-3v lapsen kuolemassa on?....

Omasta puolestani kyllä sattuu, kun kuulen tai näen pikkulapsen kuolevan.
Voimia lapsen omaisille
 
niiin
Täytyy ottaa huomioon (kuten joku jo kirjoitti) ettei sukulaiset ja muut lapsen hoitajat välttämättä tajua vahtia 3-vuotiasta koko ajan, jos sitä ei heille erikseen korosteta. He luottavat siihen, että kun lapselle sanoo, että pysy tässä niin hän myös pysyy siinä. En minkäkään olisi nuorempana tajunnut vahtia 3-vuotiasta joka sekuntti.

Sitten on myös ne ihmiset, jotka on sitä mieltä, että kyllä se lapsi pärjää katsomatta ja vahtimattakin ja saattaa jättää lapsen hetkeksi yksin vaikka kuinka sanoo, ettei saa tehdä niin. Meillä ei mun isä saa vahtia lasta lainkaan juuri tuosta syystä.
 
"niina"
Hetki sitten tuli tv:stä kuvaa etsintäpartiosta ja siitä virtaavasta joesta. Kova virtaus näytti joessa olevan ja muutenkin leveä ja syvä(paikoitellen 2metriä). Tuli kyllä heti mieleen,että jos moisen joen vieressä olisin lasten kanssa,niin hetkeksikään en kyllä uskaltaisi jättää lasta yksin.
 
"Äitix2"
Levolle laske Luojani, armias ole suojani. Nuku rauhallista unta pieni poika, ole levollinen.

Ei löydy sanoja kuvaamaan tätä surua, mitä voin kuvitella pienokaisensa menettäneellä perheellä tällä hetkellä olevan. Voimia toivotan, jos joku tuttu ne heille toimittaa. Enkeleitä heidän elämäänsä.

:'(
 
"Kahden äiti"
Pahin mahdollinen onnettomuus on tapahtunut, syyllistäminen ei asiaa muuta miksikään.
Otetaan opiksi, vahditaan me kaikki aikuiset yhdessä aina, kun siihen on tilaisuus, paikasta ja lapsista huolimatta, kenen he ikinä ovatkaan.

Osanottoni omaisille.
 
Snöö
mikä ihme eilisessä oli kun se 2v hukkui, 3v hukkui, 9v kuoli auton alle, 12v loukkaantui vakavasti ym ym :(
Raskaita kyyneleitä vuodatan tämän perheen ja pikkuisen vuoksi. Maailmaan mahtuu ihan tarpeeksi vääryyttä, että pienen ihmisen tarvitsisi lähteä rakkaidensa luota. Toivon kaiken maailman voimat tämän, ja muidenkin rakkaansa menettäneiden läheisten tueksi!

Syitä tuohon päivään en tiedä tai osaa sanoa, mutta suuresti ihmetystä herättää seuraavana päivänä ollut täysikuu. Kun olen tilastoja seurannut, väkivalta- ja kuolintilastot nousevat lähes poikkeuksetta täydenkuun aikaan. Ihmiset ovat aggressiivisempia, huolimattomampia ja sekavampia. En tiedä onko tällä todellisuuspohjaa, mutta hieman pistää huolestumaan ja miettimään...
 
Kamala kun ei meinaa tulla itkusta loppua..Itsellä 3-vuotias poika enkä ite pääsisi enää pimeästä jos rakkaani multa otettaisiin pois. Voimia perheelle ja kauniita unia pienelle enkelille! :heart:
 

Yhteistyössä