Sanottiinhan aika helvetin paljonkin :OEi siinä kuulema sanottu mitään siitä (mies sanoi, se katto).
No tästä voi kyllä jotain johtopäätöksiä vetääAlkuperäinen kirjoittaja Keittiönoita;23242121:Riippuu keneltä kysyy. Aspartaami oli niiden tutkimusten, joiden rahoittajina oli aspartaamin valmistajat, mukaan täysin turvallinen. Riippumattomien tutkimusten mukaan taas aspartaami ei ollut turvallinen.
Tosta ohjelmasta jäi kyllä paljon vastaamattomia kysymyksiä. Pitkä ohjelma, paljon asiaa, mutta pintaraapaisu vaan moneen. Mua jäi vaivaamaan yhden asiantuntijan näkemys elintarvikkeiden myrkkyjäämistä... siis se, missä nainen sanoi, että riski on pieni, jos lautasella on jäämiä sisältäviä perunoita ja ilman jäämiä olevia porkkanoita ja salaattia. Mistä tavallinen kuluttaja - tai se täti - tietää, onko sen kuluttajan lautasella myös myrkkyjäämiä sisältäviä porkkanoita ja salaattia? Vai onko EU-alueella kaikki porkkanat ja salaatit ilman jäämiä? Nuo kun ei lue edes pakkausselosteissa.No tästä voi kyllä jotain johtopäätöksiä vetää
En tiedä, mutta varmaankin Ylen Areenalta nähtävissä lähipäivinä.Mahtaakohan tuo tulla uusintana?
Ihanko nukkui koko ohjelman ajan?Ei siinä kuulema sanottu mitään siitä (mies sanoi, se katto).
Ihanko nukkui koko ohjelman ajan?Ei siinä kuulema sanottu mitään siitä (mies sanoi, se katto).
Kyl meillä oli kaikki tekstit paikoillaan. Pitäskö buutata dikipoksi. Oli kyl aika ajatuksie herättävä dokumentti. Vaikka hieman jäi epäilys, että journalismi olisi ollut MOT-tasoa, jossa irrallisisista osatotuuksista maalataan shokeraavan ruma kuva ilman huolta todellisuudesta.Katsoin...sen mitä siitä selkoa sai. Ylen ohjelmia on ärsyttävä katsoa ku puolet teksteistä puuttuu.
Jännä juttu, että kaikenmaailman kemikaaleja saa käyttää vaikkei niitä ois kunnolla tutkittu, ja sit yritetään ihmisiä kieltää käyttämästä yrttejä, perustuen ilm. siihe ettei niitä oo riittävästi tutkittu.