Olin yön pois kotoa. Kortsut kateessa, seksilelut "käytettyinä"!!!

  • Viestiketjun aloittaja Mielipiteitä, onko totta?
  • Ensimmäinen viesti
"Hopping"
Mä oon kans sitä mieltä, että mies on kokeillut sitä dildoa itteensä ja sitä niin hävettää, että keksi tuollaisen idioottitarinan. Voi olla kyseessä toinen nainenkin, tottakai, mutta mun mielestä tää nyt haiskahtaa enemmän peppuleikeiltä. Ja ei tartte olla missään yleisessä tiedossa, että miestä tuollaiset kiinnostaa. Monelle miehellekin nuo on häveliäitä asioita, eikä sitä tahdo edes puolisolleen kertoa, että joku noin likainen kiehtoo.
 
"Juh"
Tottakai sä haluaisit uskoa, se on ihan luonnollista!

Mun mies sanoi, että ekaks tulee mieleen, että on omaan hanuriinsa tunkenut, ja laittanut kortsun siks, ettei p haise :). Sanoi, että miks tarvis sitä dildoa jos olis tuonut jonkun naisen pantavaks.

Mä oon ite sitä mieltä, että takuulla valehtelee. Mutta se, että onko siellä ollut nainen vai onko tehnyt muuta hämärää, on sitten mysteeri. Se, että oot ollut yön pois, on tuonut sille mahdollisuuden johonkin, mitä salaa.
Mun miehen mielipide vastaa jsut DeBran miehen mieleipidettä ja mä oon Debran kans samaa mieltä.
 
AP.
Mä vaan hihittelen täällä( vaikka tarvis varmaan itkeä) jo ajatuksesta mun dildo mun niin- äijämiehen pyllyssä :D Voitteko kuvitella? Mies on tatuoitu, isokokoinen,äijämäinen ja tykkää niin miehisistä jutuista jne. ;) Olispa meillä nauhottavat kamerat!
 
AP.
Huomasin dildon kaapissa kun olin ottamassa särkylääkettä ja silmiin osui heti miksi siinä on patterit ja kun lähemmin tarkastelin niin se oli ihan limainen. Ja kortsuista en itse mitään huomannut vaan kun olin kysymässä mieheltä dildosta ja aloitin "Tiedätkö mistä meidän pitäisi puhua?" Mies sanoi että varmaan niistä kortsuista, heitin ne roskiin koska huuhteluaine oli kaadunnut päälle...Ja sanoin ei, vaan mun dildosta. Ja edelleenkään mies ei siinä kohtaa vielä maininnut että kortsua olisi laittanut dildon päälle. Vasta myöhemmin kun sanoin että miksi se oli niin limainen sanoi laittaneensa kortsun päälle jotta saisi siitä sen näköisen että joku sitä olisi käyttänyt. Omien puheidensa mukaan oli pila ja halusi saada mulle pahan mielen kun joutuisin funtsimaan mitä on käynyt. -Ja siinä onnistui mutta aika hauskaa tää alkaa jo olemaan.
 
"jep"
Vaikuttaa niin omituiselta se, että kyselet mitä on voinut käydä ja samalla kikattelet kun "miehinen URHOSI" on niiiiiiiiin tatuoitu ja miehikäs ja plaaaa... -se on puppeli! Hyväksy tosiasia ja sirklaa sivuun, tintti!
 
No mä varmaan sanoisin, että "jossei ala tulemaan selitystä joka oikeesti täyttää kaikki aukot, niin oletan että sulla on ollut täällä toinen nainen tai vaihtoehtoisesti että olet puikottanut itseäsi sillä" ja lisännyt ehkä perään, että jos tää on sun mielestä hyvä pila, niin tais sattua nyt omaan nilkkaan.
Mä en kyllä kattelis tommosta kauheen kauaa.
Ja kyllä voin kuvitella sen tilanteen että mies on oikee äijä, ja sitten käytteliskin sun dildoas ties mihin omiin hupeihinsa.
Mutta toi selittely.. Hätävaletta toisen perään. Sanoisin hälle senkin suoraan, että mä en oikeesti ole mikään tyhmä, tajuan kyllä että mua vedätetään, mutta kaikkea mäkään en usko.
 
IhaNainen
Mä sanon vaan että oot hullu. Mä puristaisin siitä miehestä totuuden ulos vaikka väkisin, sanoisin että jos et suostu totuutta kertomaan niin tää oli sit tässä, koska on noin vahvasti aihetta olettaa että se on pettänyt. Luulis että viimeistään siinä vaiheessa kun heität sen ulos, voi kertoa jos on itseensä sitä dildoa sovittanut. Jos taas ei, niin sillonhan se on selvää että vain se toinen nainen jää mahdollisuudeksi.
 
"vieras"
Eks tajuu, daiju?

Vaikuttaa niin omituiselta se, että kyselet mitä on voinut käydä ja samalla kikattelet kun "miehinen URHOSI" on niiiiiiiiin tatuoitu ja miehikäs ja plaaaa... -se on puppeli! Hyväksy tosiasia ja sirklaa sivuun, tintti!

Sä oot tainnu olla se ap:n miehen kumppani ;) onhan tuo nyt hei vähän hassu tilanne ,kyllä määkin nauraisin noille miehen tarinoille.
 
Sherlock Holmes
Minun mielestä asia on näin: miehesi on halunnut kokeilla dildoa omaan peppuunsa, ja halunnut käyttää siinä kortsua (hygieniasyistä varmaankin) Hän tiesi sinun huomaavan yhden kortsun puuttuvan, jos löytäisit kortsupakkauksen. Tämän takia hän sepitti tarinan huuhteluaineesta joka muka kaatui koko pakkauksen päälle. Näin hän pääsi kätevästi eroon todistusaineistosta, tosin hän ei ottanut huomioon että menisit penkomaan roskista ja huomaisit yhden puuttuvan. Se yksi käytetty on tod.näköisesti vedetty alas vessasta. Koska hän ei itse ole ilmeisesti paljon dildoa käytellyt, hän ei tajunnut että dildo jäisi niin limaiseksi kortsun jäljiltä ja unohti poistaa myös patterit. Tai sitten hän ajatteli tehdä sen myöhemmin mutta unohti, tai hänelle tuli kiire. Miehesi ei kehtaa tunnustaa hommaa sen nolouden takia ja yrittää nyt kuitata koko homman pilana.
 
"pypylleröinen"
Noihan kuulostaa yhtä typeriltä hätävalheilta kun mun 13vuotiaana äitille sepittämät jutut. Tosin hiukan eri aiheista. :D
Kyllä :D

Äiti: "miks sun kädet haisee tupakalle?"
minä: "no ku mulla oli Leenan hanskat kädessä ja se polttaa"

ja toinen vastaava;

äiti: "miks sun henki haisee tupakalle?"
minä: "no ku mä olin Leenalla ja niillä poltetaan sisällä ja se tarttuu niin hyvin se haju. Ja mä otin purkan vahingossa nicorette-paketista" :p
 
nooh
On aivan saletti, että mies on käyttänyt sitä dildoa anukseensa ja hävitti kortsut sen takia, ettet huomaisi yhden puuttuvan. Saat tuo kyllä selville jos olet ovela. Jonkin ajan kuluttua voit sanoa miehelle, että olet fantasioinut sellaisesta, että saisit työnnellä dildoa hänen anukseensa tai, että haluaisit ostaa sellaisen hihnoilla kiinnittettävän stap-peniksen ja panna sitten ukkoa peppuun. Saat nähdä että mies innostuu heti.
 
"Beea"
Hiillosta ukkelia kunnolla ja oli lopputulos mikä hyvänsä, näytä mitä mieltä ihmiset hänen touhuistaan ovat. Oli aikamoinen stoori, voisin jopa uskoa. En usko että ketään olisi nainnut, miksi sun dildoa siihen käyttäisi?
 
aivan varma
Siis yksi asiahan on aivan varma. Dildo on pettänyt sinua, mutta onko pettänyt miehesi kanssa vai toisen naisen? Se on vähän vaikeampaa lähteä näin netin välityksellä arvailemaan. Dildo on kyllä syyllistynyt syrjähyppyyn.

Näin kun asiaa pohtii, niin miehesikin tietenkin on, joko dildon kanssa tai sitten on ollut kolmen kivaa, mies, dildo ja nainen/mies. Tai onhan heitä tietenkin voinut olla useampiakin.

Jos teillä on nettikamera, niin toki on saattanut oll niin vaatimatonta pettämistä, kuin sen kameran välityksellä, mesessä tai jossain pornochatissa.

Mutta edelleen se dildo on ihan varmaan pettäny ja eittämättä mieskin, mutta liittyykö velä kolmansia tai neljänsiä osapuolia, on vaikea arvata.
 
"Vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja niinpä niin;22912410:
Itse olen kerran seurustellut miehen kanssa joka tykkäsi survoa dildoa pyllyynsä. Ja jäi kiinni vähän vastaavalla tavalla. Ällöä.
Tämmöinen juttu on varmaan ap:lle tapahtunut. Siis mies on halunnut kokeilla.

Eikä se mitään ällöä mun mielestä ole. Eihän sitä kukaan ole näkemässä. Kenelle siitä on haittaa? Jos nyt ei lasketa niitä turhaan roskiin menneitä kortsuja. Nehän tietty meni hukkaan.
 
"vieras"
aP - tuu sit kertoo kuinka kävi! TSemppiä! Suosittelen hiillostamaan NIIN kauan että kertoo...

Minun nykyinen ex mieheni oli TYÖmatkalla risteilyllä... tuli kotiin - kassista löytyi kiimalle haisevat punaiset stringit ja paketti kumeja. Selitys - meidän pomo hoiteli mun hytissä jonkun daamin koska sen omassaan oli VESIVAHINKO. HALOOO!!!! Miksiköhän on nykyään ex.

Hiillostin viikkokaupalla - kunnes tunnusti - ja sai kenkää. sekä minulta että töistään koska kiusallani soitin myös pomon vaimolle että tiedätkös mitä kuulin ja kuka puhuu nyt totta et tarkistappa oman miehes (miehen pomo) kassi..
 
Lunatic
Provoa kyhätessä kannattais muistaa edes mitä itse on kirjottanu. Ensin mainitsit muka dildosta aluksi itse, ja lopussa dildo tuleekin esiin viimeisenä.
Huono jA sekava satu.
 
IhaNainen
Provoa kyhätessä kannattais muistaa edes mitä itse on kirjottanu. Ensin mainitsit muka dildosta aluksi itse, ja lopussa dildo tuleekin esiin viimeisenä.
Huono jA sekava satu.
Eihän, kun ap:han sanoi vaan että huomasi ensimmäisenä dildon, eikä olis itse edes huomannut niitä kortsuja jos mies ei ois niistä sanonut kun ap ilmoitti että pitäs jutella. Ap:n mieshän oli kysynyt haluaako hän puhua niistä kondomeista, jolloin ap kertoi dildosta. Musta tässä ei kaiketi oo ollut muuta ristiriitaisuutta kuin ap:n miehen tarinassa.
 

Yhteistyössä