Syö sellaisenaan. Mikä ehtii pilaantumaan laitetaan 200 litran tynnyriin, jossa hiivaa ja vettä. Sinne kaikki muukin hiilaripitoinen eli käymiskelpoinen biojäte. Kun prosentteja on noin 15 otetaan 3/4 osaa nesteestä ja tislataan se auton polttoaineeksi. Laitetaan tuoretta vettä tilalle ja jatketaan porisuttamista.Nyt on hyvät neuvot tarpeen. Ja mielellään pian. Kiitos !
Ei mul oo mehumaijaa.Alkuperäinen kirjoittaja Luumutyttö;22067194:Heitä mehumaijaan ja tee mehua (vähän omenia sekaan, niin hyvää tulee)
Mites noita tehdään... siis kun niissä on ne kivet sisällä tietenkin?Sosetta tai kiisseliä.
Soita marttoihin ja kysy sieltä lainaksi. Onhan niitä asemia, joissa voi omenista tehdä mehua. En nyt vain muista minkä nimisiä ovat. Jos se omenistakin onnistuu, niin miksei luumuistakin.Ei mul oo mehumaijaa.
Mä mietin, että onnistuisiko että heittäisi vain kattilaan ja sitten kun ne ovat pehmeitä lusikalla poimisi kivet pois. Ettei tarttisi puolittaa ja käsitellä kaikkia yksitellen...Mites noita tehdään... siis kun niissä on ne kivet sisällä tietenkin?
Sitten suoraan kohtaan kaksi. Muista sitten se, että olet suomen suurin rikollinen tehdessäsi noin.En voi, kun olen niille (raakana) allerginen.
Kivet pitää "kaivaa" tietenkin ulos ennen luumujen keittämistäMites noita tehdään... siis kun niissä on ne kivet sisällä tietenkin?
Jumaleissön mikä hommaKivet pitää "kaivaa" tietenkin ulos ennen luumujen keittämistä
Ja tietty veistäkin voi apuna käyttääJumaleissön mikä homma
Tää kaivo vasta kattilasta ne kivet. Et hyvin voi keittää kivineen ja sitten kaivella ne sieltä kattilasta. Hommaa siinäkin on, mutta minusta vähemmän kun niiden kaiveleminen raakana.Kivet pitää "kaivaa" tietenkin ulos ennen luumujen keittämistä
Eli se toimii noinkin. Mä ajattelin, että samalla kun hämmentelis, niin noukkis niitä ylösTää kaivo vasta kattilasta ne kivet. Et hyvin voi keittää kivineen ja sitten kaivella ne sieltä kattilasta. Hommaa siinäkin on, mutta minusta vähemmän kun niiden kaiveleminen raakana.
Mä oon jotenkin ajatellut, että niistä kivistä liukenee jotain sinne keitinveteen ja siksi "perannut" aina etukäteen.Tää kaivo vasta kattilasta ne kivet. Et hyvin voi keittää kivineen ja sitten kaivella ne sieltä kattilasta. Hommaa siinäkin on, mutta minusta vähemmän kun niiden kaiveleminen raakana.
Juuri noin tein ja sauvasekoittajalla vielä pienin ja kun kolisi niin nostin sai aika hyvin pintaan. Ja ei kannata keittaan 5kiloa kerralla, pienemmissä erissä voi olla helpompaa.Eli se toimii noinkin. Mä ajattelin, että samalla kun hämmentelis, niin noukkis niitä ylös