Mistä edullinen labbis?!?

  • Viestiketjun aloittaja maitai
  • Ensimmäinen viesti
maitai
Oltais ostamassa koiraa mutta joku 800e on meille liikaa. Mistä sais labbiksen ei tarvi olla rekisterissä esullisemmin.
Ootteko nähny ilmoitusta? ilmoittakaa meille.
MEillä iso talo ja piha ja perhe sais täys valtaisen perheenjäsenen paikan meiltä...
 
jaa-a
Jotenkin tulee fiilis, ettei tää palsta oo paras paikka tollasia huudella. Tai no millään foorumeilla halvan koiran perään huutelu ei muutenkaan ole hyvä keino. Kannattaisi ottaa yhteyttä vaikka lähimpään kasvattajaan ja kysellä josko hän tietäisi yhtään edullisempaa tapausta.
 
vieras
mua ärsyttää nämä, selvästikään koiran hankintaa ei ole yhtään mietitty vaan äkkiämullekaikkihetinyt, mahdollisimman halpa koira tänne kuin olis jo. sen 800e säästää muutamassa kuukaudessa, kai sen verran on aikaa odottaa? entäs tosiaan jos se halpa koira sairastuu, saako se hoitoa vai onko sekin liian kallista? onko sille varaa edes ostaa ruokaa?

toivottavasti ette saa mitään elukkaa!
 
himm
meille tuli seropi ilmaiseksi. ainoa mistä "ylimääräinen" kustannus on ollut sterilointi. ruoka on "markettiruokaa", jota koira syö mielellään ja maha on kunnossa. mut taitaa olla "koirafanaatikoille" aika kauheaa luettavaa ilmainen koira ja markettiruoka.
 
"vesimeloni"
Ei kai hankintahinta ihan murto-osaa voi olla koiran kokonaiskustannuksia. Vai mitä te koiralle oikein hankitte?
No kyllä se ostohinta on varmasti vain murto-osa koiran kokonaiskustannuksista, mikäli oletetaan, että koira elää toistakymmentäkin vuotta ja se hoidetaan kunnolla. Asianmukainen ruokinta, rokotukset, madotukset, mahdolliset muut eläinlääkärikulut, koiran tarvikkeet... Kaikki maksaa! Halpaa koiraa ei olekaan, jos sen aikoo hoitaa kunnolla. Ja jos ei aio (eli jos jää madotukset/rokotukset sun muut hoitamatta ja ruokitaan jollain ihmisten ruoantähteillä), niin parempi jättää koira ottamatta!
 
Khimaira
Halpa koira tulee tulevaisuudessa maksamaan enemmän. Voi kun ihmiset tajuaisi, vähenisi pentutehtailu..
Mun tuttuni hommasi halvan pennun virosta, joka on nyt reilun vuoden ikäisenä helvetin sairas. Epilepsia ja kaikkea muuta sairautta, joihin menee lääkitykset koiran loppuelämän ajan ja joutuu ravaamaan lekurissa todella usein. On tullut " halvalle" pennulle hintaa : /
 
ev
me saatiin 600€ meidän toinen koira, rotukoita papereilla, siksi koska oli värivirheellinen.

ja toinen saatiin 300€ hintaan koska oli kivesvikainen. tosin leikkaus tämän kivesvian takia tuli maksamaan 600€ joten eipä siinä "alennus" koiran hinnasta auttanut.
 
just meni koiran kans 250e lekuriin. ihan perus juttuja. rokotuksia, yms. ja piät 800e puhasrotusta koiraa kalhiina? ala säätään, muuten tuet pentutehtailua jossa koirien olot ei ole mitenkään kaksiset.

ei muuten tule kauhean halvaksi ottaa siotus koira. ja niihin liittyy usein myös ehtoja-> näyttelyissä käynti, tietty koulutus, kokeet yms
 
,.,.,.
ja otatkö miltä linjalta labbiksen? käyttö,näyttely?? harrastatko mettästystä? ota selvää!
tarviiko koira ottaa aina harrastuksen vuoksi? eikö ihan kotikoiraksikin voisi ottaa rotukoiraa? itseä ei kiinnostaa yhtään mitkään näyttelyt (mielestäni se jos mikä on eläinrääkkäystä) vaan rakas labbiksemme on meidän perheen jäsen, käy mökillä,lenkillä,uimassa ja nukkuu viekussa, metsästyskään ei iske kehenkään meistä, koira kyllä tykkää juoksennella metsässä, mutta ei siltä hanhipaistia vaadita juoksulenkillä.
 

Yhteistyössä