11v. tytölle synttärileikkejä, please?

  • Viestiketjun aloittaja lapsellinen äiti
  • Ensimmäinen viesti
lapsellinen äiti
Iltäpäivällä alkaa synttäribileet niin tyttö kutsuihin kirjoitti.Toistakymmentä tulossa ja leikit on vielä hakusessa. Auttakaa kun kaikki mitä ehdotin oli liian lapsellisia tytön mielestä? Hattarakone, jonka ostin oli kyllä tosi hieno idea tytön mielestä..
 
kukka
Tarviiko jotain leikkejä? Ehkä levyraati? Ja lapuille voisi kirjoitta hauskoja tehtäviä/pantomiimiesityksiä. Voisivat nostaa vuorotellen, tehdä mitä lapussa lukee ja toiset arvaavat. Palkintona karkkia.
 
Nuppu H
Heippa kaikille!Minulla oisi suuri ongelma,en keksi rakkalle tyttärelle millään leikkejä.Jos joku vois vastata viesttiin pian niin oisin iki onnelinen.En millään saa tyttöä iloiseksi koska emme keksi leikkejä.Nyt Pihla on vain allapäin ja itkee koko ajan.Käy niin sääliksi pikku mussukkaa=)<3.No nyt nuorin tyttö itkee kai heräsi juuri päiväunilta niin täytyy lähteä vaipan vaihtoon(=Heippa!
 
"minävain"
Hei! parhaita synttäri leikkejä olisivat ehkä: aasin häntä, limbo ja esine kiertää, jossa lapset laitetaan rinkiin ja laitetaan jokin esine kiertämään ja kun musiikki loppuu esine jää jonkun käteen ja hän putoaa pelistä pois, voittajalle sitten joku palkinto :) Eli esine kiertämään vaan! :D
 
"vieras"
Meillä tykättiin aarteenetsinnästä:

Vihejeet ovat lapuilla, runomuodossa tai muuten "vaikeasti" esmerkiksi vaikka
mä siellä sua odotan
mitä sateella tarvitaan
kurakelit kaikki voitan
loskassakin marssin vaan

Ja seuraava vihje on sitten kumisaappaassa :D Eka vihje annetaan käteen, siihen voi kehittää jonkin leikin tai tarinan, se johtaa aina seuraavaan ja seuraavaan, osallistujat miettivät yhdessä, että mistä nyt voisi olla kyse, ja vikasta piilosta löytyy sitten aarrearkku (suklaakolikoita esim. oli meillä, voi olla muutakin , karkkia, tarrojam mistä nyt teillä tykätään) jonka sisällön osallistujat jakavat keskenään :)
 
Päivänsankari pitää itsestään tietokilpailun, vieraat vastaavat paperille.

Tyyliin minkä väriset silmät minulla on (kääntyy selin vastaamisen ajaksi), mikä on lempiaineeni, lempiruokani, mitä harrastan, mikä on äitini etunimi, isäni ammatti jne jne mitä vaan keksii. Jokainen antaa lopuksi lapun vierustoverille ja laput tarkistetaan kun päivänsankari kertoo oikeat vastaukset. Voittajalle palkinto ja muille pieni lohdutuspalkinto.

Tyttäreni teki tällaisen 11v-synttäreilleen ja laitoin voittajalle palkinnoksi pari pientä kynsilakkapulloa ja karkkia, kaikki saivat tarra-arkin.
 
"Vilma"
Murhaajaa ollaan menty minun synttäreillä. Kirjoitetaan ammatit lappuihin ja yhessä lukee murhaaja ja yhessä salapoliisi. Sitten laput heitetään ilmaan ja maasta keräillään se ketä sai salapoliisin menee ulko puolelle. Sen jälkeen kaikki pistävät silmät kiinni paitsi murhaaja ja murhaa jonkun. sitten murhattu huutaa apua ja salapoliisi tulee paikalle. Kaikkien pitää keksiä joku hyvä se selitys mitä tapahtui vaikka mitä tapahtui 11.12.2010 kello 10.00 aamulla. se on ollut mukavaa ja helppoa :) :)
 
"Sanna"
Vettäkengässä Pitää olla Pari ja sanotaan esim että pekka pertti ja mortti on arvaajii ja weeti seppo ja kalle on niitä joilta kysytään ja pertti on vaikka kallen salainen pari ja kun pertti arvaa oikein mennään pois



Rikkinäinen puheli

Eli eka keksii sanan ja lähettää eteenpäin vikan pitää sanoo se mitä kuuli

Ja sitten yks semmonen jossa ilmapallo ei saa koskee maata ja sitä pitää heitellä
 
"Emma"
ekaks kaikki jaetaan ryhmiin esim 5 ja 5 sitten johonki kahen tai kolmen metrin päähän laitetaan tuoli ja sitte siitä joukkueesta aina yks laittaa jonkun hatun,takin,kolikon silmään ja vaikka pallon polvien väliin sitte se jolla on ne päällään kiertää sen tuolin ja kun on sen kiertäny ni pitää äkkii sen toisen siitä joukkueesta laittaa kans ne vaatteet päälle ja kiertää se tuoli ja se kumman joukkue on eka valmis ni voittaa.=) 2. ja sitten kaikille annetaan paperi ja joku sitten aina kysyy esim "pehmeä" sitten kaikkien pitää kirjottaa semmonen juttu mikä on pehmeä ja sitä ei saa kertoo muille ja sitten se pitää taittaa sieltä ylä reunasta niin että se sana peittyy ja sitte se annetaan vierus kaverille mutta sitä ei silti saa katsoa tai kertoa sitte ku ne kaikki paperit on kiertäny kaikilla ni sitte ne paperit mitkä on ittellänsä ni pitää lukee ääneen niistä tulee tosi hauskoja runoja taino ei niitä nyt runoiks voi sanoo=).
 

Yhteistyössä