Tein tänään kermaviilikakun eka kertaa elämässäni tämmöisellä ohjeella:
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/123137/kermaviilikakku
Ja maku oli aivan :x En tajua missä meni muka pieleen.. ensinnäkin se kakku ei jotenkin noussut tarpeeksi, ainoastaan vuoan puoleen väliin asti. Kakku oli päältä rapea ja sisältä pehmeä, mutta sisältä mielestäni vielä "raaka", mutta jos olisin pitänyt vielä uunissa, se olisi palanut jo pinnalta.
Oisko teillä VARMAA ohjetta.
http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/123137/kermaviilikakku
Ja maku oli aivan :x En tajua missä meni muka pieleen.. ensinnäkin se kakku ei jotenkin noussut tarpeeksi, ainoastaan vuoan puoleen väliin asti. Kakku oli päältä rapea ja sisältä pehmeä, mutta sisältä mielestäni vielä "raaka", mutta jos olisin pitänyt vielä uunissa, se olisi palanut jo pinnalta.
Oisko teillä VARMAA ohjetta.