no voehan
Sähän oot sitte vähä niinku monitaituriAlkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:elintarvikealaa vuoden. Keittiöapulöaisen koulutusta kaksi vuotta noin 9kk kesti kokin AMMTTITUTKINTO aikiskoulutuksena. Olen myös käynyt ammattikorkeakoulua, suorittamut laitoshuoltajan amamttitutkinnosta hoiva ja ateriapalveluosionja olen myös käynyt puusepän amamttitutkintoon valmentavan koulutuksen. Dieettikokkiopinnoista olen suorittnut teoriaosuuden.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaanAlkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:höpö höpö.Alkuperäinen kirjoittaja jup:hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Koulujaon käyty, joten tiedän sieltä täältä jonkun verran asioita.