Mitä eroa on HK:n sinisellä lenkillä ja Atrian punaisella lenkillä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
no voehan
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaan :D
elintarvikealaa vuoden. Keittiöapulöaisen koulutusta kaksi vuotta noin 9kk kesti kokin AMMTTITUTKINTO aikiskoulutuksena. Olen myös käynyt ammattikorkeakoulua, suorittamut laitoshuoltajan amamttitutkinnosta hoiva ja ateriapalveluosionja olen myös käynyt puusepän amamttitutkintoon valmentavan koulutuksen. Dieettikokkiopinnoista olen suorittnut teoriaosuuden.
Koulujaon käyty, joten tiedän sieltä täältä jonkun verran asioita.
Sähän oot sitte vähä niinku monitaituri ;)
 
no voehan
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaan :D
elintarvikealaa vuoden. Keittiöapulöaisen koulutusta kaksi vuotta noin 9kk kesti kokin AMMTTITUTKINTO aikiskoulutuksena. Olen myös käynyt ammattikorkeakoulua, suorittamut laitoshuoltajan amamttitutkinnosta hoiva ja ateriapalveluosionja olen myös käynyt puusepän amamttitutkintoon valmentavan koulutuksen. Dieettikokkiopinnoista olen suorittnut teoriaosuuden.
Koulujaon käyty, joten tiedän sieltä täältä jonkun verran asioita.
Sähän oot sitte vähä niinku monitaituri ;)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaan :D
elintarvikealaa vuoden. Keittiöapulöaisen koulutusta kaksi vuotta noin 9kk kesti kokin AMMTTITUTKINTO aikiskoulutuksena. Olen myös käynyt ammattikorkeakoulua, suorittamut laitoshuoltajan amamttitutkinnosta hoiva ja ateriapalveluosionja olen myös käynyt puusepän amamttitutkintoon valmentavan koulutuksen. Dieettikokkiopinnoista olen suorittnut teoriaosuuden.
Koulujaon käyty, joten tiedän sieltä täältä jonkun verran asioita.
Siis kaikkea, mutta ei kuitenkaan mitään :) Jos ei käy yhtään koulua loppuun, niin mitä siitä jää? Työttömyys!! Enpä kehtaisi noita kertoilla! 9kk kokin koulutus???
 
vieras
Mun mielestä taas punasesta on vaikeempi saada kuoria irti ja sininen on ainakin kylmänä parempaa... tosin molemmat kylmänä mun makuun tosi suolaisia eikä meillä noista tehdä muuta kun uunimakaraa.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaan :D
elintarvikealaa vuoden. Keittiöapulöaisen koulutusta kaksi vuotta noin 9kk kesti kokin AMMTTITUTKINTO aikiskoulutuksena. Olen myös käynyt ammattikorkeakoulua, suorittamut laitoshuoltajan amamttitutkinnosta hoiva ja ateriapalveluosionja olen myös käynyt puusepän amamttitutkintoon valmentavan koulutuksen. Dieettikokkiopinnoista olen suorittnut teoriaosuuden.
Koulujaon käyty, joten tiedän sieltä täältä jonkun verran asioita.
Eihät tossa oo sit oikeasti yhtään mitään, kun lukee ton sun litanian ajatuksen kanssa...

 
Mausteissa oli jotain eroa kun meidän tyttö muutamille mausteille allerginen ja muistelisin et tuo Punanen lenkki on ainoo makkara mitä voi syödä. Punanen maistuu kyl paremmalle ku sininen, muistaakseen.. Siitä on aikaa ku on tullu maistettuu.
 

Yhteistyössä