Ei tää ole oikeesti kompa, vaan kirjoitan kauppalistaa ja sittarissa tuo punainen lenkki on tarjouksessa.. Meillä ei sitä koskaan ole ollut, joten siksi kysyin =)Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:Onks tää kompa? No väri?
meidän sittarissa oli myös tuo sininen lenkki tarjouksessaAlkuperäinen kirjoittaja ap:Ei tää ole oikeesti kompa, vaan kirjoitan kauppalistaa ja sittarissa tuo punainen lenkki on tarjouksessa.. Meillä ei sitä koskaan ole ollut, joten siksi kysyin =)Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:Onks tää kompa? No väri?
punainenko parempaa?Alkuperäinen kirjoittaja maggaramimmi:Maku nyt ennenkaikkea.
höpö höpö.Alkuperäinen kirjoittaja jup:hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
Oletko huomannut, että sen kevyen lihapitoisuus on vain 4%?Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:Hinta.Prismassa punainen kevyt halvempaa kuin sininen lenkki
Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaanAlkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:höpö höpö.Alkuperäinen kirjoittaja jup:hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Makkaratehtaalta ne parhaat kokit tulee, oppivat jopa maidon lantraamisenAlkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:höpö höpö.Alkuperäinen kirjoittaja jup:hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
elintarvikealaa vuoden. Keittiöapulöaisen koulutusta kaksi vuotta noin 9kk kesti kokin AMMTTITUTKINTO aikiskoulutuksena. Olen myös käynyt ammattikorkeakoulua, suorittamut laitoshuoltajan amamttitutkinnosta hoiva ja ateriapalveluosionja olen myös käynyt puusepän amamttitutkintoon valmentavan koulutuksen. Dieettikokkiopinnoista olen suorittnut teoriaosuuden.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaanAlkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:höpö höpö.Alkuperäinen kirjoittaja jup:hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.