Mitä eroa on HK:n sinisellä lenkillä ja Atrian punaisella lenkillä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
makutesti
Aikoinaan kun punainen tuli markkinoille, kaupoissa oli sokkomakutestejä ja punainen oli parempaa. Sitten se kiellettiin, mutta tehkää sokkotesti itse. Syynä on se, että punaisessa on enemmän lihaa.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja pilvipouta:
Onks tää kompa? No väri? :D
Ei tää ole oikeesti kompa, vaan kirjoitan kauppalistaa ja sittarissa tuo punainen lenkki on tarjouksessa.. Meillä ei sitä koskaan ole ollut, joten siksi kysyin =)
meidän sittarissa oli myös tuo sininen lenkki tarjouksessa
 
Rollolainen
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaan :D
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Makkaratehtaalta ne parhaat kokit tulee, oppivat jopa maidon lantraamisen :)
 
Rollolainen
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Rollolainen:
Alkuperäinen kirjoittaja jup:
hk.ssa vähempi käytetty "jätteitä" kuten sonninkiveksiä, naudan häpyhuulia, välilihaa ym ruhon "jäteosia".
höpö höpö.
älä nyt liiottele sentään. Isän on olut makkaratehtaalla töissä ja itsekinopiskellut vuoden elintarvikealaa,jossa tehtiin makkaraa. ei senään noitakaanosia sinne laitetu. Ei ne sentää jätettä ole, vaikka suurimmaksi oskai jauhoa ovatkin.
Elintarvikealaa? Etkös sä kokki olekaan? Vai makkaratehtaallako kokiksi valmistutaan :D
elintarvikealaa vuoden. Keittiöapulöaisen koulutusta kaksi vuotta noin 9kk kesti kokin AMMTTITUTKINTO aikiskoulutuksena. Olen myös käynyt ammattikorkeakoulua, suorittamut laitoshuoltajan amamttitutkinnosta hoiva ja ateriapalveluosionja olen myös käynyt puusepän amamttitutkintoon valmentavan koulutuksen. Dieettikokkiopinnoista olen suorittnut teoriaosuuden.
Koulujaon käyty, joten tiedän sieltä täältä jonkun verran asioita.
 
juu
Sininen on nykyään sellaista sontaa että sitä ei hevillä pysty syömään - ilmeisesti tehdään teurasjätteistä. Punainen on hieman parempaa ja käy esim. uunimakkaraksi.
 

Yhteistyössä