ZALANDOSTA TILAAMINEN?Onko joku tilannut, toimiiko palautus?

  • Viestiketjun aloittaja "jenni"
  • Ensimmäinen viesti
"jenni"
Onko joku tilannu tuolta Zalandolta siten, että joutuu palauttamaan kenkiä myös, vai mistä kummasta voitte tietää mikä on sopiva kokeilematta? Ajattelin, että jos ei sitte sovikkaan ja joutuu palauttamaan vaikka jokaisen kenkäparin, ni millanen rumba siitä syntyy? Niillä on aivan mahtavia kenkiä, mutta eihän noista voi tietää mikä on just mun jalalle hyvä, vaikka hyvät kuvaukset tossa kyllä onkin.
 
"vieras"
Palautus toimi. Tilasin laskulle ja kengät eivät sopineetkaan. lasku ja kengät pakettiin, asiakaspalautuksena takaisin ja tuli sähköpostiin ilmoitus kun olivat käsitelleet ja saaneet palautuksen. Ei mitään ongelmaa ole ikinä ollut.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28963128]Kannattaa aina tilata muutama koko ja varsinkin kengistä ja palauttaa sitten.[/QUOTE]

Todella typerää toimia tuolla tavalla. Ymmärrätkö edes turhien postikulujen merkitystä kun prinsessa kokeilee useita eri kokoja. Samat hikiset kengät sitten palautat muiden ostajien käyttöön.
 
"vieras"
Netistä ostamista oppii ajan kanssa ja sen ainaisen palauttamisrumbankin kestää, kun vertaa sitä siihen, että kuinka kauan kaupoissa saa juosta löytääkseen oikeanlaisia kenkiä ja vaatteita. Postissa nyt yleensä kipaisee aika lyhyessä ajassa.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28963152]Todella typerää toimia tuolla tavalla. Ymmärrätkö edes turhien postikulujen merkitystä kun prinsessa kokeilee useita eri kokoja. Samat hikiset kengät sitten palautat muiden ostajien käyttöön.[/QUOTE]
Sori mutta tuo on normaalikäytäntö, jonka nettikaupat hyväksyvät ja sitä suosittelevat. On niillekin paljon hankalampaa, jos ensin lähetetään yksi paketti, sitten toinen, sitten kolmas, joka vasta sopii, paitsi, että se koko onkin jo loppu ja sitten jää rahat firmalta saamatta. Nyt tulee kolme paria maksimissaan paketissa ja sitten ne sopimattomat palauttaa nopeasti ja saa oikeankokoiset kengät. Molemmat ovat tyytyväisiä ja mikä parasta, se tyytyväinen asiakas on edelleenkin tuleva asiakas.

Hikisyys nyt on sitten ihmisestä kiinni. Kyllähän sitä hikisillä jaloilla kaupoissakin sovitetaan. Itsellä on aina tapana peseytyä sekä kotivaatteita sovitettaessa että kauppoihin lähtiessä. Ehkä sinä toimit toisin.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";28963152]Todella typerää toimia tuolla tavalla. Ymmärrätkö edes turhien postikulujen merkitystä kun prinsessa kokeilee useita eri kokoja. Samat hikiset kengät sitten palautat muiden ostajien käyttöön.[/QUOTE]

Ai vaihtaaks ne kaupaassa joka sovituksen jälk. uuden kenkäparin hyllyyn?
vai miten toimii?
 

Yhteistyössä