ZALANDO - tulin katumapäälle

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Paketti on siis 20km päässä ja on maksettu. Pitääkö se noutaa ja täyttää joku palautusilmoitus ja viedä sitten sinne takaisin vai voiko soittaa ja pyytää palauttamaan ne?
 
No tottakai haet paketin täytät palautusilmtuksen ja viet takas. Voit sen tietty tehdä siinä postissakin jo. Ei tarvi kotiin asti kiikuttaa. Siihen kirjotetaan yleensä tilinumerot yms. muut jutut. Ei ne ala postille soittamaan ja pyytämään että posti tekisi ne sun puolestas.
 
göögögö
Heheh.. Zalandolle joutuu tulostaa palautuskuitin.. Eli kirjaudut omille sivuillesi siellä zalando.fi:ssä ja tulostat sen palautus kuitin.. Ei kande lähtee 20 km päähän ja kuvitella että voit sen suoraan käännyttää takasin, vaan tulosta se palautus lappu ensin ;)
 
"Mistä saan palautusilmoituksen?

Voit vaivattomasti tulostaa palautusilmoituksen asiakastilisi kohdasta ”Tuotteen palautus”. Pääset automaattisesti palautusilmoituksen tulostukseen seuraamalla ohjeita asiakastililläsi. Katso myös edellinen kysymys ”Miten teen palautuksen?”. Jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit kääntyä asiakaspalvelumme puoleen, ja lähetämme palautusilmoituksen sinulle postitse."
 
"Miten teen palautuksen?

Palauttaaksesi tuotteen sinun tulee kirjata palautus asiakastililläsi ja käyttää Zalandon palautusilmoitusta, jonka voit tulostaa helposti asiakastililtäsi. Palautusilmoitus koostuu kahdesta asiakirjasta: Palautuslomake pakataan palautettavan tuotteen kanssa pakettiin ja palautuskortti kiinnitetään paketin päälle.

Näin teet palautuksen:

1. Kirjaudu sisään käyttäjätunnuksillasi Omille sivuille osoitteessa http://www.zalando.fi/kirjautuminen.
2. Kun olet kirjautunut sisään Omille sivuillesi, asiakastilisi otsikon ”Tuotteen palautus” alta voit klikkaamalla ”Palauta tuote tästä tilauksesta” valita tilauksen, jolta haluat palauttaa tuotteita. Valitse tilaukselta palautettavat tuotteet. Ilmoitathan myös palautuksen syyn, jotta voimme parantaa tuotetietojamme ja palveluamme.
3. Lataa palautusilmoitus PDF-muodossa tietokoneellesi, tulosta se ja leikkaa palautuslomake ja palautuskortti irti toisistaan.
4. Täytä palautuslomake ja merkitse myös tulostettuun versioon palautuksen syykoodi numerolla.
5. Pakkaa palautuslomake ja palautettava tuote alkuperäispakkauksessaan pakettiin. Lähetykseen voit käyttää esim. Zalando-laatikkoa. Muista sulkea paketti huolellisesti!
6. Kiinnitä palautuskortti, josta ilmenee lähetysosoite, paketin päälle. Jos käytät Zalando-laatikkoa, varmista, etteivät vanhat osoitetiedot jää näkyviin..
7. Jätä paketti MyPack-pisteeseen, josta se toimitetaan meille. Palautus on sinulle ilmainen – olemme maksaneet kulut puolestasi!
Yksityiskohtaiset tiedot palautukseen löydät asiakastilisi kohdasta ”Tuotteen palautus”. Saat vahvistussähköpostin heti, kun olemme käsitelleet palautuksesi. Jos tarvitset lisätietoja, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa service@zalando.fi tai soittaa ilmaiseen palvelunumeroomme 0800 944 51"
 
"vieras"
[QUOTE="Vieras";27724820]Jos et oo vielä maksanu tuotteita niin lähteehän ne kamat sieltä itsekseenki takasin kun jätät vaan noutamatta.[/QUOTE]

Ap kirjoitti ekassa lauseessa että on maksettu.
 
"aloittaja"
[QUOTE="Vieras";27724820]Jos et oo vielä maksanu tuotteita niin lähteehän ne kamat sieltä itsekseenki takasin kun jätät vaan noutamatta.[/QUOTE]

Olen siis jo maksanut ja tajusin itsekin, että pitäähän mun se tilinro ilmottaa. Hitto kun ei paketit voi vaan tulla postiin, joka olis tuossa ihan vieressä.
 
"öööööööööö"
[QUOTE="aloittaja";27724746]No eipä ole omia sivuja Zalandolla.[/QUOTE]

Ai jaa..? No mistä sä ne tuotteet tilasit? Kävitkö zalando kaupassa shoppaamassa :D :D
 
--------
Ei kannata tehdä tuollain että antaa paketin itsekseen lähteä takaisin, jos haluaa vielä joskus tilata ko. firmasta. Sellasille ei monissa firmoissa toimiteta tilauksia jotka toimii noin.

Sun täytyy nyt vaan ap tulostaa se palautuslappu mukaan ja käydä hakemassa se paketti ja laittaa tarvittavat laput ja tiedot sinne ja samantien palauttaa se. Mutta ei sulla kiirettää oo tietty, sulla on kaksi viikkoa aikaa toimia näin laskien siitä päivästä kun se paketti saapui sinne
 
ssssdddd
[QUOTE="haha";27725701]vai niin, no mitähän kautta sä sitten tilasit ne tuottees? :D[/QUOTE]

HÄN TARKOITTI "omia sivuja" EIKÄ "omat sivut" :headwall:

Tiedätkö "omat sivut", kuten henkkamaukassa.
 
ssssdddd
[QUOTE="öööööööööö";27724882]Ai jaa..? No mistä sä ne tuotteet tilasit? Kävitkö zalando kaupassa shoppaamassa :D :D[/QUOTE]

"Omat sivut" :headwall:, kuten henkka maukassa.
 
Näin
Zalandon sivuilla muuten sanotaan, että jos tuleekin katumapäälle eikä tilausta voi enää peruuttaa, niin jättää vaan paketin noutamatta ja sillä selvä. Eikä mitään jälkiseuraamuksia tule.
http://www.zalando.fi/faq/palautus/
 

Yhteistyössä