Yskästä!!!

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Meillä lapsella ollu varmaan kuukauden jo. Ei yski enää läheskään koko aikaa, vaan välillä tulee sellasia kovia yskän puuskia. Varsinkin illasta tai yöstä saattaa tulla, joskus kyllä päivälläkin.
Onko muilla ollut tällaista? Oman käsitykseni mukaan kauheasti ollut liikkeellä vähän vaikka mitä, mutta aina sitä miettii kun omasta pienestä kyse. Meillä siis 3v. Tuskin ne lääkäriinkään edes aikaa tällaisesta antaa, kun ei tosiaan yski jatkuvasti eikä muutenkaan mitenkään hengitys vingu tms.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Ainoaas:
Mikähän kotikonsti tuohon yskään auttais kun meidän 5-v poika ei suostu ottamaan mitään yskänlääkettä, sitä oksettaa kaikki maut. Yskä on kuitenkin kova !

no, yskänlääkkeiden hyöty nyt onkin kyseenalainen. Oletko kokeillut höyryhengitystä ja tyynyn korottamista yöksi?
 
Meillä yski tuo 4v ihan hirmuisesti ja muutaman yönä kuullosti tuntui ettei mikään helpota,käytiin lääkärissä ja lääkäri epäili että olisi astman oireita ja tyttö sai iltaisin annettavaa jauhetta,4 viikon kuuri melkein takana ja yhtenäkään yönä ei ole yskinyt..Saa nähdä kuinka käy kun lopetetaan.
Ja siis meillä kokeiltiin yskänlääkettä,vesihörppyjä,keuhkoputkia avaavaa nestettä,tyynyn kohotusta yms. eikä mikään auttanut.Minä veisin lääkäriin,jos yskä on jatkunut jo noin pitkään.
 
uutisissa huomenna?
Alkuperäinen kirjoittaja Ainoaas:
Mikähän kotikonsti tuohon yskään auttais kun meidän 5-v poika ei suostu ottamaan mitään yskänlääkettä, sitä oksettaa kaikki maut. Yskä on kuitenkin kova !
Minua yskittää pelkästään E536 - se on paakkuuntumisenestoaine, aika yleinen teollisessa ruoassa - myös suolassa, jauhoissa jne mut ei tosiaan kaikissa.

Harvinaisen terve lapsi sulla, kun itsesuojeluvasito pelaa noin hyvin!

Eikä tämä ole mitään vinoilua, katsos...:
http://www.stakes.fi/FI/ajankohtaista/Tapahtumakalenteri/Tapahtuma/140308.htm


 

Yhteistyössä