Yskänpuuskat

Onko teillä tarjota keinoja hillita tai poistaa 2v yskäpuuskat?

Yskimistä on päivisin lyhyemmissä jaksoissa, mutta öisin voi lapsi yskiä jopa tunnin. Nenä on hieman tukkonen mutta räkää ei juuri tule.

Olemme kokeilleen sängyn pään kohotusta, kostutinta huoneessa ja nenätippoja. Yskä vain pysyy.
Auttaisiko nämä niistäjät nenän tyhjentämisessä?
;)
 
harmaana ättä
\
Alkuperäinen kirjoittaja 08.12.2004 klo 09:59 mariliina kirjoitti:
Onko lapsesi yskinyt jo pitemmän aikaa? kuinka kauan?
Pitenpi aikainen yöyskä voi liittyä astmaan.
Tämä yskärupama on toista kertaa tänä syksynä. Ed yskän kohdalla katsottiin myös astma mahdollisuutta. Yskä parani antibiooteilla.
Lapsi oli terve noin 2,5 vko, kun alkoi uusi flussa.
Aluksi oli kunnon nuha ja vain vähän yskää. Nyt näyttäisi taas vain jääneen yskä päälle (noin 3 pv vasta).
Hän on muuten hoidossa, josta saa noita flussia aika ajoin.
 
Emppuliini75
Käytiin juuri lääkärissä tytön kanssa kovien yskänpuuskien takia. Lääkäri "lohdutteli" että on liikkeellä yskää joka voi kestää neljäkin kuukautta. Huhhuh... nyt täytyy katsoa KUUKAUSI eteenpäin ja mennä uudestaan lääkäriin jos ei ala helpottamaan. Sitten aletaan tutkimaan tarkemmin. Ja yskää on tosiaan kestänyt jaksottain koko syksyn.
 
Karo
Heippa! Kävin tänään kolmatta kertaa tuon yskän takia lääkärissä ja lääkäri kirjoitti lähetteen keuhkokuvaan, jos ei parin päivän sisällä tapahdu muutosta parempaan. Aina keuhkokuumetta ei havaita vain kuuntelemalla. Meillä tytöllä ollut pari viikoa tosi järkky yskä, kuumetta on/off tyylillä ja muutenkin kunto on aika paljon vaihdellut... Aloitettiin tänään toinen lääkekuuri parin viikon sisään ja tähän mennessä on katsottu tulehdusarvot ja on otettu verikoe hinkuyskän varalta... :( Hinkuyskää on kuulema liikkeellä, ja sen voi kuulema saada vaikka rokotteet olisivatkin kunnossa. :(
 

Yhteistyössä