Yritän saada litteää vatsaa mutta tajusin juuri että siinä on jokin este

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
syön terveellisesti ja niin pois päin ja haluaisin litteän vatsan. En tarvi sikspäkkejä tms vain ihan tavallisen litteän vatsan mikä ei pullota.

Nyt tutkin vatsaani nyrpeänä suihkun jälkeen ja siinä vatsan päällä on ehkä 2 cm rasvaa navan korkeudella, mutta heti siitä alkaa kova alue kun seison. löysä jos makaan. ja se kova alue pullottaa eli maha ei mene edes litteämmäksi! mitä mä teen???
 
vierailija
oletko ollut raskaana? jos olet niin sun vatsalihakset on kenties plörähtänyt. vatsalihasten erkauma. googlaa, siihen on liikkeitä millä sen saa pois, sellaista vatsajumppaa.
 
vierailija
Terhakka peppu ja litteä vatsa. Jos ei millään konstilla onnistu, anna olla.
Elämä on lyhyt kuin lapsella paita. Keskity nauttimaan elämästäsi jokaisella solullasi. Kun vatsa toimii ja ruoka maistuu, elämä hymyilee.
 
vierailija
Tai sohvalla ilman housuja vai saiko se raskaus alkunsa pyyhkeestä.
Tuon riskin takia kannattaa olla hyvin varovainen.
Minä en ainakaan ala oikaista Suomen vinksallaan olevaa ikäpyramidia vanhoilla päivilläni. Mieluummin luen juttuja Egyptin pyramiditutkimuksista. Vielä odottaa lukemistani juttu millainen hissi niissä on tai oli. Helsingissä on paljon hissittömiä taloja. Surku ihmisiä, jotka asuvat hissittömissä taloissa. Tavaroiden raahaaminen ylimpään kerrokseen on hankalaa.
T. Eilen hissittä liikkunut körtti
 

Yhteistyössä