"Yllätysarvio Ylellä: Perussuomalaisten politiikka mahtuisi USA:ssa demokraattien alle"

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Arvio Suomen puolueista

"Hautalalta kysyttiin Ykkösaamussa, ”millaista Harrisin vasemmistolaisuus on, jos sitä katsoo suomalaisen puoluekentän läpi”.

– Kaikki meidän eduskuntapuolueemme, jos katsotaan politiikan sisältöjä, menevät Yhdysvaltojen demokraattien sisälle, Hautala sanoi arvionsa.

Suomen eduskuntapuolueita ovat kokoomus, perussuomalaiset, SDP, keskusta, vihreät, vasemmistoliitto, RKP, kristillisdemokraatit ja liike nyt.

– Ei meillä minun tietääkseni ole yhtään eduskuntapuoluetta, joka esimerkiksi ajaisi julkisen terveydenhuollon tai koulutuksen jonkinlaista romuttamista, Hautala jatkoi."


Hahhahah 😆 kokoomus ja persut ajavat julkisen terveydenhuollon ja koulutuksen jonkinlaista romuttamista jopa hyvinvointivaltion alasajoa.
 
vierailija
Samaa poliittista ideologiaa on ja oli monilla miehillä. Saavutat tavoitteitasi paremmin ja aidommin sanallistamalla ideologiaasi monisanaisemmin eikä vain jankuttamalla itkuvirttä yhdestä nuoresta ideologiansa parissa kasvaneesta ihmisestä. Naisten foorumilla on tehokkaampaa pureutua naispoliitikon asioihin kuin hyökätä toistuvasti hänen sukupuoleensa.
 

Yhteistyössä