Ylikypsäksi paistettavan kinkun lämpötila? APUA!

Eli meillä tykätään ylikypsästä kinkusta, sellaisesta, joka saa lähes murentua leikattaessa. Mutta aina ennen joulu meillä on sama ongelma, eli milloin se kinkku on sitten tarpeeksi kypsä? Se perinteinen 75 astetta ei siis riitä mihinkään.
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Alkuperäinen kirjoittaja Ekosysteemi:
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Mun mielestä 90°C on minimi. Tänä vuonna lämpö nousi 100 asteeseen, ja mä nautin syödessäni kinkunmurusia lusikalla kulhosta.
mä kans napostelen kinkun muruja kun paistoin pikkasen yli. mutta hyvää on :p
Ainoo huono puoli on ettei niihin saa helposti sinappia. :/
Kuppiin muruja ja sotket lusikalla sinappia joukkoon :p
 
vieras
83-85 asteeseen me päästetään aina kinkku. 75 on kyllä alarajalla, eikös se ole 77 astetta, jolloin raaka muuttuu kypsäksi.

Paras kinkku oli kyllä se, joka meillä meni vahingossa 88 asteeseen. Miehestä se oli jo liian kuiva mutta itse tykkäsin kovasti.
 
Alkuperäinen kirjoittaja mie:
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Alkuperäinen kirjoittaja Ekosysteemi:
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Mun mielestä 90°C on minimi. Tänä vuonna lämpö nousi 100 asteeseen, ja mä nautin syödessäni kinkunmurusia lusikalla kulhosta.
mä kans napostelen kinkun muruja kun paistoin pikkasen yli. mutta hyvää on :p
Ainoo huono puoli on ettei niihin saa helposti sinappia. :/
Kuppiin muruja ja sotket lusikalla sinappia joukkoon :p
Täytyy illalla testata. Pelkään vaan ettei sekoitu tasaisesti...
 
mie
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Alkuperäinen kirjoittaja mie:
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Alkuperäinen kirjoittaja Ekosysteemi:
Alkuperäinen kirjoittaja Endless Sacrifice:
Mun mielestä 90°C on minimi. Tänä vuonna lämpö nousi 100 asteeseen, ja mä nautin syödessäni kinkunmurusia lusikalla kulhosta.
mä kans napostelen kinkun muruja kun paistoin pikkasen yli. mutta hyvää on :p
Ainoo huono puoli on ettei niihin saa helposti sinappia. :/
Kuppiin muruja ja sotket lusikalla sinappia joukkoon :p
Täytyy illalla testata. Pelkään vaan ettei sekoitu tasaisesti...
Notkista sinappia konjakilla tai kermalla ja vatkaa lusikalla riittävästi :p
 

Yhteistyössä