YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 9

PERJANTAI 11.2.2011


.......................... kp ........... dpo ....... yk
Sinnalena .......... 3/28 ......................... 5 (+ 1 v.)
Barbarella .......... 9/25-29 .................... 16
AnniSofii .......... 12/28 ......................... 3 (+ 2 v.)
Sinderella ......... 15/32 ......................... 2
kukkanen2011 ... 15/26 ......................... 8
Kaneli74 ........... 20/28-32 .................... 2
tääl taas .......... 19/26 ............. 6 ........ 21
ksylofoni ........... 27/31 ........................ 6
Barbamama35 .... 24/23-28 ........ 11 ....... 5
Niisku74 ............ 28/29-31 ................... 4
tellervo ............. 31/31-36 ................... 2
Liljaana ............. 28/28 ............. 14 ...... 5

Mukana myös:
ZouZou, ilona***, emmimaria, äiti täältä jostain, eva71, olkkis74, Katimari


:heart: Plussanneet: :heart:

2011
tammikuu ...... Lumihiutale73

2010
marraskuu .... Helvi-10, Siobhan42, Pilvilinna74 ja Koralli73
lokakuu ........ calumet
syyskuu ....... Jambo ja Kurkkunaamio
elokuu .......... Chilipapu
kesäkuu ........ Annemaarit
toukokuu ...... happihyppy, Onnellinenx5 ja Rae34
huhtikuu ....... Minnihiiri68 ja Pimpula
maaliskuu ...... Lumi-Marja ja Jääräpää
helmikuu ....... viivi74
tammikuu ...... Puskajussi ja Poni06

:heart: Syntyneet: :heart:

happihyppy .. 25.12.2010 tyttö
jääräpää ........ 7.12.2010 tyttö
Lumi-Marja ... 19.11.2010 tyttö
Poni06 ........... 24.8.2010 poika
Tiktu .............. 11.5.2010 tyttö
äiti vm70 ....... 22.3.2010 tyttö


Edellinen ketju: YLI 35-V. KUUMEILIJAT vol 8

dpo (days past ovulation)
dpo 0 on ovispäivä
dpo -1 on ovisplussapäivä (ovistestillä saatu plussa):)
 
Viimeksi muokattu:
Aamun testailut tehty ja ei ois kannattanu :(
Väriä ei viivassa näy ja se viivanpaikkaakin piti tihrata... Tuo eilinen testi tais olla joku susi, kun siinä oli se viivakin aivan toisessa reunassa ja väri levinny :kieh:
Joten nyt on taas sellaset fiilikset, et pudotaan korkeelta ja täti saapuu varmaan loppuviikolla.

Toivottavasti muilla näyttäisi testit plussaa... bd
 
Sinnalena: Mitäs sulle kuuluu? Aika hienosti päiviä jo =)

Omaa napaa... Täti taitaa olla tulossa viikonloppuna oireista päätellen. Vielä ei lämmöt pudonneet, joten ihan perjantaiksi ei taida ehtiä. Hyvä niin toisaalta, koska se on muutenkin niin surullinen päivä. Menee kyllä viikonloppu ihan masis tunnelmissa näillä näkymin. :(
 
Barbamama :hug:

on: tänään täti ei ole vielä yhtään ilmoitellut itsestään, mutta edeltävän viikon ajan on aina silloin tällöin ihan selkeästi ilmoitellut: mahaa vihlonut, päätä särkenyt, turvottanut, jne... :( Että tätiä täällä vain odotetaan.
 
Voi ei Sinnalena :hug:

Barbamamallekin halit :hug:

on: Tää tais olla TAAS tässä... :headwall: Mulla on tänä päivänä ihan usko menny, tädin tuloon pitänee valmistautua. Aion viel testata ainaki huomenna ja jos siltä tuntuu nii ylihuomennakin. Vaikkakin ihan turhaa se on ja rahan heittämistä kaivoon, toisin sanoen pissata rahan päälle ja nakata menemään.... :(
Ärsyttää vaan kun niin nostatteli toiveita toi yks viallinen testi ja omat oireet: närästys, huono olo, jomotus, jotka taitaa olla vaan luulosairautta.... Äh, anteeksi tää vuodatus, mut alkaa jo kyrsimään. :kieh:

Muille parempia tuureja =)
 
Liljaana: onnea testiin! Toiviotaan, että se nega olikin se virheellinen testi... Jos testaat, niin käy ihmeessä kertomassa, miltä näyttää. Pidetään peukkuja!
Kyllä tämä turhauttaa - se on kantapään kautta koettu täälläkin... Vaikka lasku lopulliseen pettymykseen olisikin pehmeä menkkaoireitten ansiosta, niin on se vaan ärsyttävää...

Plussatuulia Barbamamalle ja muille piinailijoille!
 
Heips tauolta:wave:

Kierto taas venyi ja paukkui ja nyt vihdoin kp 1 ....jatkan juttujani tuolla nelikymppisissä, olenhan itsekin kohta tuossa "rajapyykissä"..joten mut voi poistaa listalta :wave:

Isoo plussapuhuri täältä kaikille, toivottavasti kaikki pian saatte sen the plussan Voikaa hyvin ja mukavaa kevättä kaikille :wave:

Justis
 
Heippa Justiinalle :wave: Toivottavasti sulla tärppää pian :heart:

Teinpäs taas testin aamulla, tällä kertaa apteekin oman. Ja sellanen haamulainen siihen tuli, joka on niin haalea ettei kamerakaan sitä huomaa :p Taas toiveet nousee, vaikka oonkin kyllä jo valmistautunu tädin rytinöihin. Ei oikeen jaksa uskoa että nytkään tärppäsi, kun niin hitaasti tulee se viiva siihen testiin... tai haamujahan ne on vielä ollu. :|
No, mut pitää ny alkaa hommiin, ei koko aika oo vahtaamassa testiä.. :whistle::stick:
 
Sinnalena: :hug:

Justiina: Hyvää jatkoa ja plussaonnea sinullekin! :wave:

Liljaana: Oih! Ihanaa! Onnea haamusta! Peukuttelen kovasti sen vahvistumisen puolesta! bd

Kiitoksia haleista ja tsempeistä! Ajatukset on aikalailla sekaisin... Siis oikeasti odotan kyllä tätiä huomiselle tai viimeistään lauantaille. Sellainen olo ja oireet on. Sitten taas hieman pakkaa sekoittaa ylhäällä pysyttelevä lämpö ja kummallinen olotila mikä vaan jatkuu... Eilen illalla oli taas niin huono olo, että nousi jo muutaman kerran yökkö kurkkuun. :x En jaksa uskoa, että se liittyy raskauteen, koska yleensä pahoinvointi on iskenyt vasta rv 6 paikkeilla. Sitä vaan taas toivoo, että jos kuitenkin... :headwall: ja huomenna itketään taas, kun täti ryntää paikalle... :(
 
Hei taas, vähän aikaa ollut taas hiljaa kun ole tarkoituksella ollut kuuntelematta jokaista olotilaa. Kiertopäivät huitelee loppupuolella, menkkojen pitäisi alkaa ensi viikon puolenvälin tienoilla. Tämä kierto otettu siis ilman päivien laskemista tai oviksen bongailua ja kivasti mennyt. Tosin petipuuhatkin on sitten erinäisten syiden takia olleet vähän harvassa, joten tuskin tärppiä tässä kierrossa tulee tästä "rentoudesta" huolimatta tai se olisi jo lottovoitto...
 


Tällänen tuli nyt iltasella 3 tunnin pissasta. Eikö siinä jo jotain näy, vai näänkö tosiaan niin harhoja...:rolleyes: Luonnossa näkyy kyllä selvemmin toi haamu. (seliseli)
Miten noissa clearbluen testeissä, tuleeko niihin negahaamuja testiajan mentyä umpeen ? Mulla ei noista kokemusta oo... Sellanen hentonen haamu kyllä tuli ekaan 5 minuuttiin.
Ei uskalla vielä mitään kyllä iloita, huomenna tai ylihuomenna pitäs alkaa menkat...jos alkaa..;) Oireita tädin tuloon ei kyllä vielä hirveesti ole. Närästystä ja lievää jomotusta toisen muniksen kohdilla oireina tällä hetkellä.
Mulla ois vielä digitesti tuol laatikossa, jos raskis huomenna sitä jo ulkoiluttaa.. :O

Voi Barbamama, toivottavasti saisitte sen plussan ja vaavi jaksaisi sinnitellä loppuun asti, niin lievenisi se km muisto. Tai eihän se unohdu kyllä, ainakaan mulla ole unohtunut, mutta olisi jotain iloittavaakin. :hug:

Ksylofonillekin tsempit tähän "rentoon" kiertoon, jospa se plussa yllättäisi. bd
 
Liljaana: ON SIELLÄ VIIVA!!! =) Noi clearblue testit tekee ilmeisesti aika usein hämääviä ohuita pystyviivoja vaikkei mitään syytä viivaan ole. Tuo sun viivasi on kuitenkin paksu eli uskoisin sen olevan ihan syystä siellä. =) Onnea kovasti! :flower:

Kiitos! Se raskaus ei siis mennyt kesken vaan keskeytettiin. Vauva kyllä piteli kiinni vaikkei ollut kunnossa. :( Saatiin tietää ultrassa ettei kaikki ole hyvin ja istukkanäytteen tulosten jälkeen päädyttiin keskeytykseen. Pikkuinen poika syntyi n. rv 15 (en enää lopussa edes laskenut päiviä). Huomenna olisi ollut laskettu aika :'( Suuntaamme siis miehen kanssa huomenna muistolehtoon minne meidän enkelin tuhkat on siroteltu ja itketään tätä tuskaa. Aika helpottaa hieman, mutta nämä tietyt päivät ovat tosi raskaita. Seuraava on varmasti äitienpäivä, jolloin padot taas aukeaa kunnolla...

Kaipa tuosta päivästä johtuen edelleen elättelen toiveita vaikka järki koko ajan huutaa jostain tuolta syvältä, että: "Älä petä itseäsi! Täti tulee huomenna!"... :headwall: Jossain mielenhäiriössä tänään laitoin miehelle viestiä, että hakee apteekista herkän raskaustestin. Ajattelin testata huomenna, jos tätiä ei näy aamusta. Ihan turhaa todennäköisesti, mutta en kestä enää tätä testaamattomuuttakaan. En ole tehnyt tuon raskauden keskeytyksen jälkeen yhtään raskaustestiä ja yritetty on jo 5 kiertoa. Tahdon edes pissata siihen tikkuun!!! :xmas: Sori tämä negatiivisuuteni (ihan selvää pms kiukkua...). :ashamed:
 
Liljaana: täällä on yksi haamulaisen :heart: näkevä lisää. Tekisi mieli taas onnitella! :flower: Ihanaa... kyllä tuo nyt taas näyttää lupaavalta. =)


Barbamama
: kovasti voimia teille huomiselle ja koko viikonlopulle! :hug: Toivottavasti se plussa tulisi teille pian.
 
Viimeksi muokattu:
No niin, mä jatkan näitä mun säälittäviä haamukuvia... :ashamed:

Tää on apteekin oma, en raskinu sitä digiä tehä.:whistle:
Hieman ehkä viiva vahvistunu, mut ei vielä selkeää plussaa, joten ootellaan ja katellaan. (Helpommin sanottu kuin tehty) Miehellekin aamulla vinkkasin, et saattaa olla et ois tärpänny, mut että vielä on epävarmaa. Oli aivan mieleissään, vaikka yrittikin olla lunkina.=)

Barbamamalle vieläkin haleja ja voimia tähän viikonloppuun :hug:
 
Viimeksi muokattu:
Ihan selvä viiva se on Liljaana :heart: ONNEA :flower:

Kiitos haleista =) Kyllä tästä tulee rankka viikonloppu... Onnenkantamoisena tuli yllättäen vapaapäivä tänään eli saan vollata rauhassa koko päivän eikä tarvitse pinnistellä töissä. Tein aamulla sen miehen tuoman Gravidan testin ja ihan puhdas nega se oli. Tätiä ei vielä näy ja lämpökin on vielä ylhäällä, mutta eiköhän viikonlopun aikana näy punaista. Alkais nyt sitten jo, että pääsis seuraavaan kiertoon... :(
 
Liljaana selkeä plussa tuo on. Paljon onnea

Justiina Pahoittelut tädistä ja plussatuulia

On: Täällä mieli maassa, kun nuo tädin tuloa enteilevät oireet ilmaantuivat. Laskelmien mukaan viikon päästä täti tulee kylään. Pitkä aika on odottaa. Minulla alkaa pikkuhiljaa usko loppua tähän hommaan.
 
Liljaana:flower:

Barbamama:hug:

ON: taas sitä ollaan puolessa välissä kiertoa, ovista en ole tikutellut enkä suuremmin kyllä mitään tuntemuksiakaan miettinyt, paitsi tänään:whistle: selkää vihloo ja keskellä alavtasaa kipuja, sekin oli vaan noin tunnin verran. Jos se oli oviskipuilua niin hyvä niin koska eilen on ässäilty. Vauva tulee jos on tullakseen, tää on vaan niin turhauttavaa kun kuukaudesta toiseen saa pettyä.

Muutamilla on jännät paikat alkuviikosta ellei jo ihan tällä viikolla sunnuntaina tule plussia=)
 

Yhteistyössä