Yle: Tuntemattomat ihmiset pyrkivät Imatran tärkeisiin laitoksiin – sanovat etsivänsä ”Penaa”

vierailija
Yle: Tuntemattomat ihmiset pyrkivät Imatran tärkeisiin laitoksiin – sanovat etsivänsä ”Penaa”
"Muun muassa Imatran tietojärjestelmiin ja lämmönjakeluun on yritetty päästä sisään.

IMATRAN tärkeiden laitosten ovilla on tapahtunut viime aikoina lisääntyvissä määrin epäiltyä ”koputtelua”, uutisoi Yle. Koputtelulla tarkoitetaan pyrkimystä päästä ulkopuolisena sisään järjestelmiin tai erilaisille alueille tai tiloihin seuraamalla esimerkiksi työntekijöiden vanavedessä ovesta sisään.

Muun muassa tietojärjestelmiin ja lämmönjakeluun on yritetty päästä sisään, Imatran kaupungin riskienhallinta- ja turvallisuuspäällikkö Samuel Venäläinen kertoo Ylelle.

Venäläisen mukaan suljettujen tilojen sisältä on esimerkiksi löytynyt sinne kuulumaton henkilö, joka ei puhu Suomea kunnolla.

– Hän kertoo esimerkiksi etsivänsä ”Penaa”, mutta Penaa ei koko rakennuksesta löydy, Venäläinen sanoo Ylelle.

Epäiltyjen tapausten seurauksena Imatralla on kohennettu turvallisuuteen liittyviä ohjeistuksia."


No saatiinhan se ryzzä pelottamaan uutiseen edes sukunimen muodossa. Riittää persuille, ja mökin mummoille jotka siirtävät kannatuksensa pelkopaniikissa kokoomukselle, kuten eurovaaleissa Mika Aaltolalle ja Pekka Toverille. Pelko p o r n o toimii ja jokunen p o r n o show silloin tällöin pitää kannatuksen korkealla paskasta kansan suuren enemmistön vastaisesta politikasta ja hallituksen surkeasta kannatuksesta huolimatta.
 

Yhteistyössä