YKSINÄINEN ÄITI-IMMEINEN;)

Joop, löysinpäs tämmöisen palstan ja ajattelin josko tätä kautta löytyisi juttukaveria / meilikaveria jonka kanssa jakaa yhdessä huolet ja surut, naurut ja itkupotkuraivarit |O Elikkäs yksinäisyys on jo pidempää kalvanut mieltä...
Rakkaita lapsosia on kaksi kpl :heart: Pojat ovat 2v ja 6viikkoa. Kyllähän noissa puuhaa riittää mutta päivittäin sitä kaipaa aikuista juttuseuraa. Mies tekee usein pitkää päivää ja vanhat kaverit asuvat sen verta pitkällä ettei ihan joka päivä pysty lähteä tapamaan. Eikä heillä ole lapsia eivätkä jaksa aina kuunnella miten pojat ovat jotakin oppineet tai kuinka paljon kasvaneet :ashamed: =)
Mutta jotakin itsestäni. Oon kauhean huono kirjottaja, mutta siis Ikää on hurjat 24 :eek: Asustan Nurmijärvellä Lepsämä nimisessä pikku kyläsessä. Rakastan ruokaa :whistle: ja suklaatia =) Tutustun enemmän kun mielelläni uusiin ihmisiin, välillä on pakko lähteä ulos tuulettumaan että näkisi muutakin kun nämä neljä seinää.
Mutta jos olet yksinäinen ja kaipaat sitä kuuluisaa vertaistukea, ota ihmeessä yhteyttä :heart:
Joonatan-05@hotmail.com
 
khf
moikka
juttu seura kelpais kyllä aina..
ja varsinkin mesetys seura..
itsellä lapsia 4 kappaletta ja työelämässä päivisin mutta iltaisin monesti koneella..
Ja lepsämä ei niin kaukana ole meistä että joskus vois vaikka treffailla

kirsi.falck@hotmail.com
 
Moikka!

Täällä päässä ois kans vähä juttu seuraa vailla.Vähän sama tilanne,vanhat kaverit kaukana ja ei monellakaa lapsia.Itelläni reilu 2v tyttönen ja pahimmassa uhmassa.ite olen kohta kans 24v.Meidän isäntä on vuorotöissä jotenka vaa joka kolmas viikonloppu vapaalla.Jos kiinnostaa ni pistä meiliä tulemaa.

taina.l@webinfo.fi
 

Yhteistyössä