yhdet päikkärit

Noin 1 v iässä. Muutaman kuukauden ajan nukkui yleensä kotiolosuhteissa yhdet pitkät unet tai jos oltiin vaikka reissussa niin usein kahdet lyhyemmät. Siirtyminen yksiin tapahtui aika itsestään.
 
Alkuperäinen kirjoittaja niko06:
meillä poika 1v.3kk nukkuu vielä kahdet lyhyet päikkärit, muuten ei tahdo iltaan jaksaa, syö oikein hyvin mutta on menossa koko ajan...
meiän perheen ikiliikkuja :LOL:
Hei meillä on tää sama, paitsi ikää 11kk ja sukupuoli tyttö, muuten tuntomerkit täsmää

:wave:
 
Poika rupesi ihan yhtäkkiä nukkumaan vain yhdet 1,5-2h päikkärit kun aiemmin nukkui yhdet tunnin unet sekä vielä kahdet puolen tunnin unet. Nyt ikää on siis vuosi ja nukkuu vaihtelevasti joko yhdet 2h unet tai sitten tunnin unet ja vielä iltap.puolen tunnin unet.
 
Meillä on molemmat siirtyneet yhtiin päiväuniin 9 kk iässä. Ja molemmat ihan itsekseen. Kuopuksen kanssa aamupäiväunet alkoivat olla 15-20 min joten jätin laittamatta päiväunille. Esikoisella en enää muista miten jäivät pois. Nukkui muutenkin aika vähän päivällä.
 
1v 1kk nukkuu kahdet, enkä aio yksiin opettaa, niillä ei jaksa!
Aamusta ei jaksa iltapäivään valvoo, ja jos saa menemään jotenkin yhteenkin, ei uni niin pitkä 1-1½t korkeintaan, että sillä ei yöpuulle jakseta. Ja ennen 22 ei nukkumaan, aamusta on ees 7 saakka saatava perheen nukkua! Nyt kahdet unet kestää 1-2t tai joskus yli 2t aamu-uni ja illalla lyhempi. Mutta ne vaihtelee, joskus alle tunninkin aamulla...
Kun oon kotona, niin näin on hyvä!
 

Yhteistyössä