Yhdet päikkärit? Lehmänmaitoa?

Hei!

Pian on aika siirtyä tänne taaperoihin, niinpä kysynkin teiltä pikkasen vanhempien vauvojen vanhemmilta, että minkä ikäisinä teidän lapsenne alkoivat nukkua vain yhdet päikkärit? Nyt 11,5 kk iässä nukahtaminen on ollut välillä tosi vaikeaa.

Toistaiseksi olen imettänyt neitiä, mutta nyt alkaa selvästi kiinnostus hävitä, eli taidan pikku hiljaa lopetella. Hapanmaito tuotteita on kokeiltu - uskallanko siis siirtyä suoraan lehmänmaitoon? Miten paljon maitoa 1 v. juovat?


 
meille neuvolassa suositeltiin sitä gefiluksen maitoa missä on maitohappobakseeria! Tosin oltiin jo siirytty tavalliseen maitoon että ei tuota käytetty! Meille ei tullut mitään maidosta aloitettiin pienissä määrissä kerrallaan. Ensin ruokiin ja sitten lasista suoraa! Meilä tosin neiti ei kauheesti maitoa juo. Vettä tykkää jouda enemmänkin! Ja tissillä viellä käy...
 
Meillä herra siirtyi juuri viikkoa ennen 1-vuotispäivää yhdelle päiväunille.
Eli menee päiväunille n.klo 12 ja nukkuu pari kolme tuntia ja yöunille menee n.klo 19 ja herää aamulla n,klo 7-8. On kýllä rähjäinen n.klo 10 jolloin ennen meni 1.unille mutta olen lähtenyt siinä vaiheessa ulos ainakin hetkeksi niin kiukuttelu loppuu. Tänäänkin vaikka satoi niin kiersin 10 min.lenkin ulkona ja piristi kummasti (lasta sekä äitiä).
Tavalliseen maitoon siirtymisessä suosittelen esim.laittaa alkuun puolet äidinmaitoa ja puolet tavallista jolloin ei tule ainakaan alkuun liian rajua muutosta. Me ollaan koettu parhaaksi aloittaa gefilusmaidolla ( meillä on poika todella herkkävatsainen).
 

Yhteistyössä