yhden pisteen vauvoja?

  • Viestiketjun aloittaja Elsi-78-
  • Ensimmäinen viesti
Elsi-78-
Meidän tyttö sai syntyessään vain yhden apgar-pisteen .... Tietääkö kukaan muita yhden pisteen lapsia? Mikä synnytyksessä meni pieleen että lapsi sai vain yhden pisteen? Miten lapsi tänä päivänä voi? Olisi kiva kuulla kohtalotovereilta kokemuksia....
 
humppaleenuska
On tyttö 1 pojoo, terve ja reipas ihanuus!!!
Tärkeämpää on, paljon oli 5 min (ja 10 min pisteet)!!!
Mitä synnytyksessä tapahtui? Kuinka voitte ja vanhako vauva on? Onko tehty tutkimuksia?
 
Elsi-78-
Lapsi on nyt kuukauden vanha, ja lastenlääkärin tutkimuksissa kaikki oli ok. Ja neuvolasta sanoivat myös että ei kannata noita syntymähetken pisteitä tuijottaa. Silti tuntuu aika hurjalta että vauvamme on siis syntymähetkellä ollut enemmän kuin puolikuollut :'( ... Mutta mukava kuulla että teillä terve ja hyvinvoiva lapsi huonosta alusta huolimatta! Meille ei oikeen edes selitystä kerrottu miksi lapsi oli niin huonossa kunnossa syntyessään, mutta tosiaan syntymähetkellä lapsi oli veltto ja kiidätettiin samantien tehohoitoon. Nyt meillä voidaan hyvin, toivottavasti jatkossakin! :flower:
 
humppaleenuska
Vauvat on "ohjelmoitu" kestämään stressiä ja hapenpuutetta synnytyksessä. Sitä tosiaan ei uskoisi, että siitä toivutaan täysin, kun elämä alkaa sinisen valkoisena, lähes elottomana. Uskoisin että teilläkin kaikki ok, koska neuvolastakin ovat rauhoitelleet. Kiitollinen olo tulee kyllä usein kun omaa rakastaan katselee. Niin varmasti sinullakin :) Onnea tytön taipaleelle!!! Ja kohtalotoverille iso :hug:
 

Yhteistyössä