YÄK ! SOKERITOUKKIA !!!

Tietääkseni ei oikein mitenkään kotikonstein. Koko talon putkisto pitäis myrkyttää ammattilaisen toimesta, niin olen kuullut. Ne on todellakin yökkiä, mutta vaarattomia...se taitaa kuitenkin olla laiha lohtu.
 
rita18
jos teillä on kaakelit ni toukat elävät siellä,meillä piti muuttaa asunnosta reilu kuukausi sitten pois tuon vaivan takia,myrkyt ei tehonneet,ei edes talonmiehen myrkyt,vaikka koko talo myrkytettiin,ainoaks vaihto ehdoks jäi muuttaa pois että vessasta saadaan repiä kaakelit pois ja sitä rataa myrkyttää.. meillä nää toukka tapaukset ei menneet enään edes valoa piiloon vaan mötkötti vessan lattialla ku ainakin..
 
GTia
Eivät kylläkään ole suoraan merkki kosteusvauriosta...ne vain viihtyvät kosteissa tiloissa (kylppärit/vessat jne). Tiedoksi, että ne lisääntyvät hitaasti eli jos muutaman viikon listit joka ötökän jonka näet, niin olet jo voiton puolella.

Meillä tämä brutaali keino on toiminut paljon paremmin kuin mitkään myrkyt ja viimeisen puolen vuoden aikana ei ole näkynyt enää ainuttakaan! Aloitimme tämän "parin viikon joukkotuhon" noin vuosi sitten ja sen parin viikon tehosession jälkeen vastaan on tullut enää yksittäisiä otuksia ja nyt ei siis enää yhtään :D
 

Yhteistyössä