Vuotoa alkuraskaudessa, mutta plussa vahvistuu...

Jos joku voisi antaa mielipiteensä niin olisin kiitollinen... Neuvolaan en viitsi vielä soittaa, kun kuitenkin vain käskisivät vain seuraamaan tilannetta.

Eli: plussasin kunnon plussan viime torstaina, kp 24/24-28. Oletan, että hedelmöitys tapahtui 1.9., joten viikkoja olisi ollut silloin 3+6. Sitä ennen haamuja. Raskausoireita löytyi jo koko viime viikon ajan, tissien kivistystä jne.

Lauantaina (4+2) alkoi kuitenkin pieni, ruskea "klimppinen vuoto" joka on aivan minimaalista = muutama tippa housuissa päivän aikana ja pyyhkiessä saattaa jäädä paperiin. Vuoto on jatkunut tähän maanantaihin asti, ehkä vähentymään päin tosin on (jos tuosta nyt voi enää vähentyä).

Silloin lauanataina pelästyin pahanpäiväisesti, sillä olen kokenut jo yhden varhaisraskauden keskenmenon, kuudennella viikolla, alkoi samoin. Lauantaina mahaa vähän menkkamaisesti juili pari tuntia, nyt vatsatuntemukset ovat enemmänkin sellaisia, jotka yhdistän raskausoireisiin: nivusia ja muniksia (etenkin oikeaa) jomattaa ja vihloo aika-ajoin.

Edellisessä keskenmenossa tuli ruskeaa vuotoa yksi päivä ja yöllä alkoi kunnon verinen vuoto jota jatkui n. 24 h ja homma oli sillä selvä. Plussa alkoi heti haalistua eikä ollut oikein kunnolla vahvistunutkaan ennen km:a.

Nyt tilanne on kuitenkin se, että plussasin tuolloin la-aamuna jolloin vuoto sitten alkoi vahvan plussan Apteekin omalla, samoin su - ja ma-aamuiset samaiset testit ovat vahvistuneet, nyt viiva on aikalailla kontrollin vahvuinen (4+4). Testailen vähän liikaakin, mutta tämä epävarmuus on kamalaa... Rakaussoireet ovat pysyneet matkaassa, tissit edelleen kipeät, joskus harvoin yököttää ja kahvi maistuu kamalalta jne.

Eli mitä sanotte..? Koitan tässä nyt odotella ja ottaa rauhassa, mutta vaikeaahan se on.

PS. Laitan tän toisellekin puolelle.
 
Voisko olla vielä kiinnittymisvuotoa? Jos sillä vaan kestää valua ulos. Mulla tuli kiinnittymisvuotoa dpo 9-10 ja silloin alkoi olla jo haamuakin näkyvissä. Ja kemiallisessa taas viiva alkoi haalistua heti tuhrun alettua päivä päivältä. Kunnon vuoto alkoi muutaman päivän kuluttua.

Musta sun tilanne näyttää oikein hyvältä, kun viivakin vahvistuu. Pidän sulle peukkuja!! :heart:
 

Yhteistyössä