Voisko joku kääntää tän mulle.

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

vieras

Vieras
Ingredients
Crust:
20 chocolate wafer cookies
3 tablespoons unsalted butter, melted
1 tablespoon sugar
1/2 teaspoon ground coffee beans
1/4 teaspoon fine salt
Filling:
8 ounces semisweet chocolate, finely chopped
8 ounces cream cheese, room temperature
2/3 cup sugar
1/2 cup sour cream
2 large eggs, room temperature
Glaze:
4 ounces bittersweet chocolate, chopped
2 tablespoons unsalted butter
1 teaspoon light or dark corn syrup
2 tablespoons sour cream, room temperature
1/2 cup crushed candy canes (see Cooks Note)
Directions
Preheat oven to 350 degrees F. Line an 8-inch square baking dish with foil.

For the crust: Process the chocolate wafers in a food processor with the butter, sugar, coffee, and salt until fine. Evenly press the crust into the prepared dish covering the bottom completely. Bake until the crust sets, about 15 minutes.

Meanwhile, make the filling: Put the chocolate in a medium microwave-safe bowl; heat at 75 percent power until softened, about 2 minutes. Stir, and continue to microwave until completely melted, up to 2 minutes more. (Alternatively put the chocolate in a heatproof bowl. Bring a saucepan filled with an inch or so of water to a very slow simmer; set the bowl over, but not touching, the water, and stir occasionally until melted and smooth.)

Blend the cream cheese, sugar, and sour cream together in the food processor until smooth. Scrape down the sides, as needed. Add the eggs and pulse until just incorporated. With the food processor running, pour the chocolate into the wet ingredients and mix until smooth.

Pour the filling evenly over the crust. Bake until filling puffs slightly around the edges, but is still a bit wobbly in the center, about 25 to 30 minutes. Cool on a rack.

For the Glaze: Put the chocolate, butter and corn syrup in microwave safe bowl. Heat glaze in the microwave at 75 percent power until melted, about 2 minutes. Stir the ingredients together until smooth; add the sour cream. Spread glaze evenly over the warm cake and scatter the crushed candy canes over top. Cool completely, then refrigerate overnight.

Cut into small bars or squares. Serve chilled or room temperature.

Store cookies covered in the refrigerator for up to 5 days.

Cook's Note: To crush the candy canes, remove wrappers and place in a resealable plastic bag. Use a rolling pin to roll and break the candy up into small pieces, about 1/4 inch or so.

Silleen suurinpiirtein miten tehdään? Eli tajuan noi raaka-aineet mutta paljon on 8 unssia?
 
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
ei jaksa noin pitkää käännöstä. ota sanakirja avuksi ja käännä itse. opit samalla vähän enkkua.

Siis osaan kyllä enkkua, mutten jaksa lukea tuota ajatuksen kanssa.

et jaksa lukee ohjetta, mut meidän pitää jaksaa ja kääntää se siks, ku sä etvaan jaksa? etkös sä ollu se joka on rupeemas leipoo? Ei hitto..
 
Nukuitko ala-asteen englanninkielen tunnit?

Jokainen osaa englantia kun kaikki ohjelmatkin tulee nykyään englanniksi tekstitettynä, senkun vaan seuraa mitä puhutaan ja kuuntelee oikeita sanoja.

Tuon nyt osaa meidän viidenvanha Iida-Pietukin.

Jos olet noin tyhmä, osaatko edes leipoa?

HALOO, missä yleissivistys. JOKAISEN SUOMALAISEN ON OSATTAVA VIRHEETÖNTÄ ENGLANTIA KÄÄNTÄIN, OIKEINPÄIN JA PUHUTTUNA.



Olinko eka? :D Siinä aplle MitäsNyt palstan yleisimmät kommentit käännösohjeisiin.
 
No onhan tuo säälittävää jos ei vaan JAKSA. Mitä jaksamista siinä on et lukee ton läpi ja mielessään suomentaa jos kerran osaa, sitä tarvi alkaa paperille kääntämään. Huoh.
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Nukuitko ala-asteen englanninkielen tunnit?

Jokainen osaa englantia kun kaikki ohjelmatkin tulee nykyään englanniksi tekstitettynä, senkun vaan seuraa mitä puhutaan ja kuuntelee oikeita sanoja.

Tuon nyt osaa meidän viidenvanha Iida-Pietukin.

Jos olet noin tyhmä, osaatko edes leipoa?

HALOO, missä yleissivistys. JOKAISEN SUOMALAISEN ON OSATTAVA VIRHEETÖNTÄ ENGLANTIA KÄÄNTÄIN, OIKEINPÄIN JA PUHUTTUNA.

Sä et nyt lukenut huolella. Ap kyllä osaa englantia, mutta ei jaksa kääntää tuota.

Olinko eka? :D Siinä aplle MitäsNyt palstan yleisimmät kommentit käännösohjeisiin.

 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Nukuitko ala-asteen englanninkielen tunnit?

Jokainen osaa englantia kun kaikki ohjelmatkin tulee nykyään englanniksi tekstitettynä, senkun vaan seuraa mitä puhutaan ja kuuntelee oikeita sanoja.

Tuon nyt osaa meidän viidenvanha Iida-Pietukin.

Jos olet noin tyhmä, osaatko edes leipoa?

HALOO, missä yleissivistys. JOKAISEN SUOMALAISEN ON OSATTAVA VIRHEETÖNTÄ ENGLANTIA KÄÄNTÄIN, OIKEINPÄIN JA PUHUTTUNA.


Olinko eka? :D Siinä aplle MitäsNyt palstan yleisimmät kommentit käännösohjeisiin.

Sä et nyt lukenut huolella. Ap kyllä osaa englantia, mutta ei jaksa kääntää tuota.
 
Alkuperäinen kirjoittaja jah:
miksi pitää laittaa suolatonta voita ja kuitenkin myös suolaa?

koska suolattomassa voissa oli jotain mitä suolasessa ei ole tai siitä kai puuttu jokin osa, joka tekee siitä paremman leivontaan. Nyt en muista mikä se oli ja en jaksa etsiäkään sitä tietoa tähän hätään.
 
Tässä sulle google kääntäjän versio, eiköhän tosta pysty selvää saamaan, vaikka on kin hmm, hieman hassuja juttuja joukossa :D :whistle: :whistle:

Ainekset
Crust:
20 suklaa kiekkojen evästeet
3 rkl voita, sulatettuna
1 rkl sokeria
1 / 2 tl jauhettua kahvia pavut
1 / 4 tl hienoa suolaa
Täyte:
8 unssia semisweet suklaa paloiteltuna
8 unssia kermajuusto, huoneenlämmössä
2 / 3 cup sokeria
1 / 2 kuppi kermaviiliä
2 isoa munaa, huonelämpötila
Glaze:
4 unssia punakoiso suklaa, hienonnettu
2 rkl voita
1 tl vaalea tai tumma maissi siirappi
2 ruokalusikallista kermaviiliä, huonelämpötila
1 / 2 cup murskattua karkkia keppejä (ks. Kokit huomautus)
Ohjeet
Lämmitä uuni 350 asteeseen F. Line 8-tuumainen neliön leivin lautasen foliolla.

Varten kuori: Process suklaa levyinä monitoimikoneessa kanssa voi, sokeri, kahvi ja suola, kunnes sakko. Tasaisesti paina kuori upokkaaseen kattavat pohja kokonaan. Paista kunnes kuori sisältää noin 15 minuuttia.

Samaan aikaan, tee täyte: Laita suklaa keskipitkällä mikroaaltouuniin kulho, lämpöä 75 prosenttia teho kunnes pehmennetty, noin 2 minuuttia. Sekoita, ja jatkaa mikroaaltouuni asti kokonaan sulanut, jopa 2 minuuttia enemmän. (Vaihtoehtoisesti saattaa suklaa heatproof kulhoon. Tuo kasari täynnä tuuman tai niin vettä hyvin hitaasti kiehua, aseta kulho yli, mutta ei kosketa, vesi ja sekoita silloin tällöin kunnes sulanut ja sileä.)

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja smetana yhdessä monitoimikoneessa tasaiseksi. Silottaa sivuilla tarpeen mukaan. Lisää munat ja syke kunnes vain osaksi. Kanssa monitoimikoneessa käynnissä, kaada suklaa märkä ainekset ja sekoita tasaiseksi.

Kaada täyte tasaisesti kuori. Paista kunnes täyte tyynyt hieman reunoilta, mutta on silti vähän huojuva, noin 25-30 minuuttia. Cool on telineeseen.

Saat Kuullota: Laita suklaa, voi ja maissi siirappi mikroaaltouunin kestävään kulhoon. Kuumenna lasite on mikroaaltouuni on 75 prosenttia teho kunnes sulanut, noin 2 minuuttia. Sekoita ainekset keskenään tasaiseksi, lisää smetana. Levitä lasite tasaisesti lämmin kakku ja hajottaa murskattu karkkia keppejä yli alkuun. Cool täysin, sitten kylmässä yön yli.

Leikkaa tangot tai neliö. Tarjoile jäähdytetty tai huoneenlämmössä.

Evästeitä käsitellään jääkaapissa enintään 5 päivää.

Cook's Huomautus: murskata karkkia keppejä, poista kääreitä ja paikka suljettavaan muovipussiin. Käytä kaulin roll ja rikkoa karkkia ylös pieniksi paloiksi, noin 1 / 4 tuuman tai niin.
 

Yhteistyössä