"pullero"
Paistamiseen käytän olivii öljyä ja joihinkin lihoihin/kanaan ei tarvitse mitään rasvaa..
Vaikkei rasvalla läträtäkään, niin siinähän menisi koko karppauksesta idea, jos alettaisiin jotain rasvatonta jugurttia syömään. Ei sitä rasvaa pidä pelätä, kun se on luonnollista.Juustoa, ruokana gratiini jossa juustoa ja munakas metwurstissa. Eipä ole rasvaa, ei...ei turkkilainen jogurttikaan ole ihan rasvatonta.
Aika vähän kertyy noista rasvaa päivän aikana.Juustoa, ruokana gratiini jossa juustoa ja munakas metwurstissa. Eipä ole rasvaa, ei...ei turkkilainen jogurttikaan ole ihan rasvatonta.
No annappa nyt sitten ap:lle jotain kehitysideoita.Juustoa, ruokana gratiini jossa juustoa ja munakas metwurstissa. Eipä ole rasvaa, ei...ei turkkilainen jogurttikaan ole ihan rasvatonta.
Mikä tuossa tarkalleen ottaen aiheuttaa sen sepelvaltimotaudin?Tuollaisella ruokavaliolla saat vielä sepelvaltimotaudin. Enemmän kasviksia kehiin eikä vaan tomaattia ja kurkkua. Monipuolisesti salaatteja ja kasviksi, pähkinöitä (jos en ole allerginen) ja siemeniä.
Kovat rasvat ja liian vähäinen kasvisten määrä.Mikä tuossa tarkalleen ottaen aiheuttaa sen sepelvaltimotaudin?
Sitä kun ei kuuluisi koko ajan mussuttaa jotain. On kyllä ihan tosi, että aikuinen ihminen, joka ei liiku ei tarvitse kahta lämmintä ateriaa. Sen takia ihminen lihoo, koska ei ymmärrä , että aineenvaihdunta hidastuu koko ajan iän tullessa. Et voi syödä 40 vuotiaana samaa määrää, kun 20 vuotiaana, ilman lihoamatta. Sitä on vaan tasaisesti annettava vatsalaukun pienentyä vuosi vuodelta ja näin ollen ei joudu kärsimään nälästäkään. Moni jatkaa koko ajan samaa rataa ja ei yhtään ihme, jos paino nousee ja sitten on nälkä kun ei ole syömässä koko ajan.Alkuperäinen kirjoittaja Höpö höpö mitä bullshittiä;27934406:Parempi syödä kunnollinen lämmin ruoka kaksi kertaa päivässä kuin mussuttaa leipää tms.
Ei ole, en käytä kevyttuotteita. Ja syön turkkilaista jogurttia satunnaisesti, en enää päivittäin. Mutta ei nuo gratiinit ja metwurstit ihan perinteisimmästä päästä ole laihduttajan ruokavalioon kuuluvia. Kyllä se vaan niin menee, että laihtuu jos syö vähemmän kuin kuluttaa. Pastat jne jättämällä annoskoko vaan pienenee merkittävästi, ei siihen sen kummempia vippaskonsteja tarvita.Itse kirjoitit, että syöt oivariinia ja oikeaa kermaa. Onko jogurttisi sitten kuitenkin jotain low fatia, jos turkkilaisessa on liikaa rasvaa?
Sun kannattais päivittää tietojasi, ennen kuin tulet tänne pätemään.Kovat rasvat ja liian vähäinen kasvisten määrä.
Olen päivittänyt juuri. Karppausvillitys on saanut suomalaisten kolesterolit taas uuteen nousuun.Sun kannattais päivittää tietojasi, ennen kuin tulet tänne pätemään.
No metukasta samaa mieltä, se on prosessoitua lihaa eikä sitä kannattaisi kenenkään syödä. Sama pätee pekoniin.Ei ole, en käytä kevyttuotteita. Ja syön turkkilaista jogurttia satunnaisesti, en enää päivittäin. Mutta ei nuo gratiinit ja metwurstit ihan perinteisimmästä päästä ole laihduttajan ruokavalioon kuuluvia. Kyllä se vaan niin menee, että laihtuu jos syö vähemmän kuin kuluttaa. Pastat jne jättämällä annoskoko vaan pienenee merkittävästi, ei siihen sen kummempia vippaskonsteja tarvita.
Se on ihan eri asia jos haluaa laihduttaa virallisterveellisen mukaisesti. Tässä ketjussa puhutaan kuitenkin karppauksesta, jossa hiilareita on vähän ja rasvaa vähän enemmän. Jostain on ihmisen saatava energiaa, ei voi jättää molempia pois.Ei ole, en käytä kevyttuotteita. Ja syön turkkilaista jogurttia satunnaisesti, en enää päivittäin. Mutta ei nuo gratiinit ja metwurstit ihan perinteisimmästä päästä ole laihduttajan ruokavalioon kuuluvia. Kyllä se vaan niin menee, että laihtuu jos syö vähemmän kuin kuluttaa. Pastat jne jättämällä annoskoko vaan pienenee merkittävästi, ei siihen sen kummempia vippaskonsteja tarvita.
Eli olet päivittänyt tietosi iltapäivälehtien sivuilta. Se kertookin kaiken. Jos olisit perehtynyt asiaan laajemmin, tietäisit, ettei asia ole suinkaan noin yksinkertainen.Olen päivittänyt juuri. Karppausvillitys on saanut suomalaisten kolesterolit taas uuteen nousuun.
Karpata voi oikein tai väärin. Aloittaja karppaa oikein.Olen päivittänyt juuri. Karppausvillitys on saanut suomalaisten kolesterolit taas uuteen nousuun.
Anteeksi nyt vaan, mutta katopa sitä tutkimusta, jonka perusteella noi otsikot revittiin. Siinä ei ollut millään lailla tutkittu karppausta. Älä nyt ihan mitä vaan niele!!Olen päivittänyt juuri. Karppausvillitys on saanut suomalaisten kolesterolit taas uuteen nousuun.
Toi on ihan ok. Ei karppaus ole mitenkään kaikille tarpeellista. Sinä olet kuunnellut kehoasi ja elimistöäsi ja tehnyt mikä tuntuu hyvältä sulle, hyvä!!Kaksi vuotta menty kovaa treenaten 2900 kcal päiväkulutuksella. Ilman hiilareita (siis höttöä) eikä juurikaan rasvaa lisäten. Paljon kasviksia, lihaa, proteiinia, rasvatonta jogurttia, hedelmiä, marjoja. Täysin terveenä. Joten on se ihan mahdollista. Tai sitten mä vaan olen joku outo friikki.
En mä sen perusteella mitään oo päätellytkään. Töiden kautta ollu koulutuksessa hiljattain jossa näitä asioita ruodittiin. Mutta ilmeisesti ne sitte sairaanhoitopiirissä kouluttavat ihan huuhaata.Alkuperäinen kirjoittaja minä-;27934584:Anteeksi nyt vaan, mutta katopa sitä tutkimusta, jonka perusteella noi otsikot revittiin. Siinä ei ollut millään lailla tutkittu karppausta. Älä nyt ihan mitä vaan niele!!