voinko olla raskaana?

Minulla on ollut viikon verran alavatsa kipeä ja tunne että kuukautiset voivat alkaa millä hetkellä hyvänsä. No, vessassa olen juossut tämän tästä ja mitään ei näy. Rintani ovat hieman arat, ei kuitenkaan mitenkään merkittävästi.
Tein reskaustestin 2 viikkoa sitten se oli negatiivinen. Olisikos mahdollista että olisin raskaana.. Kuukautiskiertoni ei ole mitenkään säännöllinen, enkä tiedä tarkalleen millon menkkojen täytyisi alkaa.

Pitäisiköhän mennä lääkäriin? Auttakaa typerystä.
 
Siis tottakai. :D
Lähinnä tarkoitin tuolla edellisellä tekstillä sitä että olisikos mahdollista olla raskaana. Ovulaatiosta ei mitään käryä millon se on kun kierto mitä sattuu. Mutta esim tämä alamahan kipu ja tunne että menkat alkaa, mutteivat ala kuitenkaan. On jotenkin outoa. :) Kohtalotovereita etsiskelen :)
 
"riepu"
Kans esikoisesta tuntui koko ajan että alkaisi...ja että lorahtelisi...ja särki samalla tavalla. Mutta eipä alkanu ikinä ja nyt tuo tyllerö on 4 v. Toisesta oli myös jotain mutta silloin jo tiesin / arvasin nännien kipeytymisestä ennenkuin menkat piti alkaa...eli testiä vaan
 
"mamma"
Aluksi tiedoksi että vauva saa tulla jos on tullakseen! :) En käytä ehkäisyä.


Olin n 13 vka sitten miehen kanssa 9 pv kuukautisten alkamisesta. Ennen seuraavia kuukautisia oli kiinnittymiskipua vastaavaa tunnetta ja tein testin 2 pv ennen kuukautisia -neg tulos. Unohdin koko asian, vaikka ollut vielä pari viikkoa sitten huomattavaa väsymystä, sydämmentykyttelyä ym. Kuukautiset ovat tulleet normaalisti. Mahani on kuitenkin pyöristynyt kuukaudessa sen verran että ihmetyttää! Aiemmat odotusajat ovat olleet oireita täynnä, niin onko mahdollista että tulisi odotus jossa ei itsekään huomaa olevansa raskaana ?! Äidilläni on tullut kuukautiset vielä odotusajalla ja vasta rv 12 vatsan kasvu herätteli todellisuuteen. Kiertoni on 27 ja ennen tuota oli kierrossa vähän heittoa.


Kokemuksia?
 
pipini
Voinko olla raskaana? Vaihdoin mercilon pillereistä marraskuun alussa melianeen ilman tauko viikkoa välissä kuin lääkäri käski. Tuli sitten noin. 3vkon jälkeen rytmihäiriöitä tyhjästä ja sydän hakkaa joskus 133 vauhtia kun vaan mukaan sohvalla. Pidin normaalin aikaan taukoviikon 7pv ja menkat oli ihanan helpot. Ilman isompia kipuja ja vuotoa, ajattelin että meliane nyt 20pillerin jälkeen auttaa kamaliin menkkoihini ja kipuun. Normaalisti edellisilläkin pillereillä oli kovat menkat.

Nyt sitten on maha kokoajan sen tuntuinen että sitä "painaa" kokoaja ja tunne että kusettaa. Maha on turvoksissa ja rinnat on arat mitä ne on kyllä ollu jo vähän pidempäänkin. Aivastelen aivan hulluna ja väsyttää. Maha on kyllä tosi tosi oudon tuntuinen kokoajan. Jano on jotain aivan älytöntä.

En haluaisi vielä ettei oo mitään pään kuvitelkaa tämä. Pelottaa aivan hulluna.

Pillereitä en oo koskaan unohtanu ottaa. Heti kun herään sen otan aina samaan aikaan.

Tiedän että mahdollisuus on häviävän pieni pillereillä mutta nää oireet ja maha pelottaa.
 
Mammaehdokas
Liittyykö heti alkuraskauteen 4-5 dpo kihelmöivä tunne rinnoissa aamulla ja ruokailun jälkeen? Valkkaria hulahdellut myös ennätysmääriä ovarin jälkeen. Kuuma yö oli pari päivää ennen ovaria.
 

Yhteistyössä