Voinko mä paistaa jauhelihan kattilassa? Vai vaatiiko se välttämättä pannun?

Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Maira:
Muista ettei siinä sun kattilassa välttis ole teflon pintaa niin se jauheliha saattaa jämähtää äkkiä siihen... :)
Höps, eikä jämähdä. Eihän kunnon paistinpannuissakaan ole teflonpintaa.
Ai jos kuumaan metallikattilaan lyöt jauhelihan ilman rasvaa..Sopii käydä kokeilee, jämähtää aika pirun nopeesti... :whistle:
 
gg
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Mua saa nauraa :D :ashamed: :D

Ei tuossa ole teflonia, mutta jos mä sitten laitan rasvaa. Kiitti vinkistä...ois jäänyt rasvat muutoin laittamatta :ashamed: :LOL:
jos sulla on esim snelmannin jauhelihaa, niin turha laittaa rasvaa!!! siis halpa jauheliha-ei tarvii rasvaa teräskattilassakaan.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja Maira:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja Maira:
Muista ettei siinä sun kattilassa välttis ole teflon pintaa niin se jauheliha saattaa jämähtää äkkiä siihen... :)
Höps, eikä jämähdä. Eihän kunnon paistinpannuissakaan ole teflonpintaa.
Ai jos kuumaan metallikattilaan lyöt jauhelihan ilman rasvaa..Sopii käydä kokeilee, jämähtää aika pirun nopeesti... :whistle:
No ei kai kukaan ole niin pösilö että tyhjän kattilan kuumentaa tulikuumaksi.
 
maissihiiri
:LOL:

chef, mä ajattelin tänään sua ja sun kokkailuja kakkupohjaa vatkatessani, kun satuin huomaamaan että meidän sähkövatkaimen merkki on osuvasti Chef :LOL:

Mutta onneksi kakkupohja onnistui kuitenkin ihan hyvin =)
 
vähän faktaa
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Atrian naudan jauhelihaa mulla on...en mä tiedä onko se halpajauhelihaa vai ei :/ Ei se paljon kyllä maksanut :D
Kaikki Suomessa myytävä suomalainen jauheliha on hyvälaatuista. Hinta perustuu siihen onko kyseessä sian, sika-nauta-, vai naudan jauheliha ja mistä osista ruhoa tehty. Mitä rasvattomampaa sen kallimpaa ja nauta kallimpaa kuin sika/porsas. Vähärasvainen jauheliha on joidenkin mielestä helpompi paistaa jos käyttää paistossa öljyä. Hyvin rasvainen jauheliha ei vaadi öljyä sitten ollenkaan.
 
gg
Alkuperäinen kirjoittaja chef:
Atrian naudan jauhelihaa mulla on...en mä tiedä onko se halpajauhelihaa vai ei :/ Ei se paljon kyllä maksanut :D
sitten vaatii tilkan öljyä pohjalle. ja varmaan oli kallista, kun toi snelmanni on 1,69e aina pyllykaupoissa
 
Alkuperäinen kirjoittaja maissihiiri:
:LOL:

chef, mä ajattelin tänään sua ja sun kokkailuja kakkupohjaa vatkatessani, kun satuin huomaamaan että meidän sähkövatkaimen merkki on osuvasti Chef :LOL:

Mutta onneksi kakkupohja onnistui kuitenkin ihan hyvin =)
:LOL: Pitäisköhän munkin koittaa ettiä tunmerkkisiä koneita...jos niiden avulla sujuis kokkailu vieläkin paremmin :D
 

Yhteistyössä