voiko ton parsakaalin viel syödä?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "viima"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
V

"viima"

Vieras
sen kukinnot on jo kellastuneet mut muuten rapsakka. ei nuutunut. ja siis raaka viel. oli unohtunut kaappiin. eli onko se viel syötävä? ja minkä verran käytätte ruuan laitos vartta? kuoritteko sen ison varren kovan kuoren pois vai pilkotteko niinensä.

en oo kauheasti parsakaalia ruuanlaitos käyttänyt....
 
Mie käyttäisin. Katkaisen kovan paksun varren pois, koska se on puutunut eikä pehmene käytössäkään. Mutta jos keität kokonaisena niin ei sitä tarvitse poistaa, katsot sitten kypsänä mistä asti on pehmennyt, ei se vaarallista ole mutta ikävä yrittää pureskella. Älä keitä liian pitkään, menee muuten lötsköksi!
 

Yhteistyössä