Voiko päivähoitomaksujen kanssa menetellä näin?

  • Viestiketjun aloittaja "Auliina"
  • Ensimmäinen viesti
"Auliina"
Eli maksamme korkeimman maksun ja sitten kun ne tarkistavat vuoden lopussa tuloja jne, niin palauttavat liikaa maksetut? Molemmilla niin vaihtelevat tulot, että olisi vuoden lopussa helpompi ilmoittaa kerralla paljonko ollaan tienattu.
 
"ellis"
Eivät palauta, sen minkä olet maksanut niin pitävät.
Yhden vuoden jaksoimme toimitella lähes joka kuukausi muuttuneita tulotietoja päivöhoidon laskutukseen ja aina sen mukaan sitten laskivat. Sen jälkeen maksoimme suosiolla korkeinta, vaikka ei sitä joka kuuakudelta olisi tullutkaan. Helpompi niin.

Voivat myös laskea vuoden arvioidun keskiarvon mukaan, mutta milläs todistat tulevaisuutta.
 
[QUOTE="ellis";24362532]Ja pitää muuten olla aika pienet tulot, että päivähoitomaksu alenee.[/QUOTE]
Samaa olen laskenut; käytännössä taitaa olla niin, että jos taloudessa on kaksi palkansaajaa, maksetaan aina korkeinta maksua.
 
Foortti harmaana
Meiltä otettiin aikanaan aika pirusti liikaa, kun en saanut tilinauhaa yms ajoissa töistä ja toimitettua sille laskijalle, niin ei niitä palautettu, vaikka kyselin.
Pikkasen otti päähän =(
 
Meillä kanssa tulot vaihtelee, mies on freelancer ja mä opiskelen ja teen satunnaisesti töitä. Meillä on toimitettu päiväkotiin samoin kun kelaan asumistukea varten muistaakseni puolen vuoden palkkakuitit ja sillä perusteella lasketaan keskiarvo tuloista.
 

Yhteistyössä