voiko omenahilloon käyttää tavallista sokeria hillosokerin sijaan?

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja "hmm"
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
ei hyvä ihminen kannata sokerilla pilata omia soseita!!!! Älä laita vettä siihen, niin eitarvitse lisätä, vain pieni loraus ja haihduta hiljaisesti keittäen liika neste pois, sillee tulee paras hillo:-)
 
[QUOTE="vieras";22084112]Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?[/QUOTE]

Omatekoinen sokerilla tehty hillo säilyy jääkaapissa noin viikon. Homehtuu tosi herkästi. Kannattaa pakastaa pienissä erissä.
 
[QUOTE="vieras";22084112]Kauanko muuten omatekoinen omenahillo säilyy jääkaapissa? Olisiko parempi pakastaa, tav. sokeria jos käyttää?[/QUOTE]

Kyllä se vakuumissa vuoden säilyy ilman säilöntäaineitakin. En käytä koskaan hillosokeria, vaan ihan tavallista.
 

Yhteistyössä