Voiko lihapullataikinan tehdä nyt valmiiksi ja paistaa vasta iltapäivästä?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
ap
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
jos käytät kananmunaa, niin sitten ei ehkä kannata.. en tiedä. jos lisäät sen kananmunan vasta hetki ennenkuin alat tekemään niitä pullia?
Juu, tuota kanamunaa just mietin :) mutta lisään ne sitten iltapäivästä.
 
vieras
Voit todellakin tehdä ja lisätä sen kananmunankin sinne jo nyt. Taikina ehtii maustua hyvin ja säilyy vaikka huomiseen jääkaapissa.

Miksi se kananmuna pitäisi lisätä sinne myöhemmin? En nyt ihan ymmärrä :)
 
Niin ja jos mahdollista kandee se taikina ottaa huoneenlämpöön ainakin puolituntia ennen kun alat paistamaan, niin ei oo ihan kylmää kun isket pannulle - ei halkea pulleroiset ja ei nesteet tuu pihalle kun alat paistamaan.
 

Yhteistyössä