voiko kylmäkääreen lämmittää ennen käyttöä?

[QUOTE="gen";23011792]ei, koska silloinse ei ole kylmäkääre... :D
*emmätiä*[/QUOTE]

onhan se edelleen kylmäkääre jos siinä lukee et se on kylmäkääre:ashamed:

miks ei hoidoksi vois määrätä vähän kylmähköä käärettä? :)

no joo, palellutan vaan kättäni, enkä tykkää..
 
"gen"
Jos on joku tulehdus niin ei saa käyttää lämmintä. Ja ei sen kylmäkääreen kuulu olla jääkylmä, eikä myöskään koskaan suoraan ihoa vasten, vaan esim tyynyliinan sisässä. On tarkoitus tuntua viileältä, ei järkyttävän kylmältä
 
"vieras"
Saako ihan uteliaisuudesta kysyä että mikä kättä vaivaa? nimim. Kyynärpää meni 3 viikkoa sitten sijoiltaan ja nyt yritetään kuntoutttaa kun ei meinaa alkaa suoristua millään, ojennusvajetta reilusti, niin kylmää venytystä kuin muutakin jumppaa käytössä..
 
[QUOTE="vieras";23012250]Saako ihan uteliaisuudesta kysyä että mikä kättä vaivaa? nimim. Kyynärpää meni 3 viikkoa sitten sijoiltaan ja nyt yritetään kuntoutttaa kun ei meinaa alkaa suoristua millään, ojennusvajetta reilusti, niin kylmää venytystä kuin muutakin jumppaa käytössä..[/QUOTE]

golfkyynärpää, eli hermo on jumissa tuolla taipeessa, ja eilen kun kävin naprapaatilla niin se sanoi et siellä tuntuu nestettä, se on turvoksissa ja siis tulehtunut..ja kuulin myös et mulla on yliliikkuvat nivelet..
sain kans jumppaohjeita, venytystä jne ja buranaa, kylmähoitoa ja mobilaattia..

niin ja kyllä mä tiesin et toi pitää kankaan sisään laittaa, kunhan purnasin ku en tykänny siitä miltä se tuntui kädessä:ashamed:
 

Yhteistyössä