Voiko koiran ottaa neuvolaan mukaan?

  • Viestiketjun aloittaja vieras ap.
  • Ensimmäinen viesti
vieras ap.
Nyt on sellainen tilanne että koiran hoitaja ei pääsekään tulemaan eikä koira osaa olla yksin kotona. Mies on töissä. Pitäisi mennä neuvolaan iltapäivällä mutta en uskalla jättää koiraa yksin kotiin. Otanko koiran mukaan neuvolaan vai joudunko nyt siirtämään sitä aikaa? 2-vuotisneuvola.
 
"ööh"
No meidän terveyskeskukseen ei ainakaan saa tulla muut kuin opaskoirat. En tykkäiskään allergisen äitinä jos neuvolan odotushuoneessa olis käynyt koira pyörimässä, tai arvaamattomana näykkäisi leikkiviä lapsia. Tai jos samaan aikaan tulisi useampi koira ja alkaisivat tappelemaan..
 
vieras ap.
Ei se osaa pihallakaan odottaa. Ulvoo jos joutuu yksin olemaan. Kerran jätin kaupan pihaan ja käännyin heti ovelta takas kun alkoi kamala ulvonta. Täytyy sitten siirtää se aika. Tai sitten soitan neuvolaan ja kysyn.
 
Dead parrot
Paitsi voit ottaa, jos on joku noista: virantoimituksessa käytettävä valtion omistama koira, vartiointitehtävässä oleva vartijan koira, palvelutehtävässä oleva koulutettu pelastuskoira, liikuntavammaisen avustajakoira tai näkövammaisen opaskoira.

:)
 
Ei se osaa pihallakaan odottaa. Ulvoo jos joutuu yksin olemaan. Kerran jätin kaupan pihaan ja käännyin heti ovelta takas kun alkoi kamala ulvonta. Täytyy sitten siirtää se aika. Tai sitten soitan neuvolaan ja kysyn.
Mikälie provo, mutta eipä sitä kannata ainakaan takasin kääntyä jos koira pitää meteliä, muutenhan se tietää että heti kun saa äänihuulet auki niin tulet luokse.:D

Minkä ikänen hurtta on kyseessä? Aloittakaapa nyt viimeistään ne yksinoloharjoitukset siellä kotosalla. Pienin askelin, ihan roskapussin viennistä voit aloittaa.
Radiosta vaikka puheohjelmaa päälle ja paaaaaaljon virikkeitä. Siitä se lähtee.
Netissä on paljon infoa mitä tehdä jos koira on läheisriippuvainen.

Läheisriippuvaista ei sais rankaista sitruunapannoilla tms.

Onko koira kovin dominoiva, vai tietääkö paikkansa?
 
"henni"
Pieni toruminen alkuun: jos hommaat koiran, opettele myös koiriin liittyvät säännöt.

Koiria ei saa viedä sairaaloihin.
Niin kuin ei torille, uimarannoille, ravitsemustiloihinkaan.
 
siis täh?
Miten tämä on mahdollista?Siis onko koira ja lapsi otettu yhtäaikaa ja koira pentu, ja lapsikin vasta 2? Vai mikä? Siis ethän sä voi sen lapsen kans sit käydäkkään missään, ku koira ei selviä yksin? Kuinka ajattelit töihin koskaan palata? No, perut sen neuvola-ajan tietenki!
 
[QUOTE="Jenis";30214618]Tällä palstalla on välillä niin älyvapaita "oikeita" aloituksia ja vastauksia että aina ei ehdi provotutka hälyttää ajoissa ;)[/QUOTE]

Siinä tosiaan saakin olla tarkkana. Jos sattuu sitten siihen oikeaan aloitukseen ilkkumaan niin mielensäpahoittajat alkavat massapostaamaan ruikutusaloituksia.:D
 

Yhteistyössä